ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان ورژن جدید تازه موزیک آماده شد قابلیت های جدید سرچ آهنگ فارسی شدن کامل برنامه پخش آنلاین قبل دانلود لینک دانلود http://b4up.ir/iman/music.apk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
top206 34 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ برنامه ارور داره فک کنم panel1 رو یادتون رفته اینیشیالایز کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ نه باید صبر کنید اول لیست اهنگ ها ضاهر شن بعد برید تو قسمت نظرات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ برنامه آپدیت شد. لینک جدید برنامه عکس جدید از برنامه: برنامه در فروشگاه نیز تغییر کرد و به کاربرانی که قبلا خریداری رو انجام دادند هم سورس برنامه + تمامی کتابخانه های مورد نیاز + یک فیلم آموزشی مختصر توضیحی از کد نویسی برنامه ارسال شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ دوستان این موزیک ها دیگه آپدیت نمیشن زیرا در حال خرید هاست هستیم که از طریق mysql دیتابیس آنلاین به همراه یک سایت موزیک در حال ساخت هستش کد نویسی اندروید رو تمام کردم کد نویسی سایت هم توسط دوست عزیزم در حال اماده شدن هستش این سورس با Http نوشته شده است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان ببخشید در این برنامه میشه بجای آهنگ فایل دیگه ای با فرمت دیگه ای هم گذاشت؟ امککان تخفبف هم وجود داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ بله هر چیزی که بخواهید میتونید بزارید درلینک زیر کد تخفیف وجود داره که قیمت برنامه میشه 25تومان http://answercenter.ir/thread962.html#post6601 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JamalG 12 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ سلام من رشته درسیم کامپیوتر نیست برق صنعتیه ولی چون علاقه شدیدی به نرم افزار سازی آندروید و بیسیک دارم این انجمن رو دنبال میکنم. میشه این کد رو بخرم یه سری تغییرات توش بزارم و به اسم خودم تو بازار منتشرش کنم؟ یا خلاف قوانین این؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ نه دوسته عزیز مشکلی نداره فقط یادتون باشه واسه اینکه بازار بهتون گیر نده موزیک های مجاز رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JamalG 12 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ آقا ایمان یه سوال دیگه هم دارم؟ نمیشه یکم بیشتر پول بدیم ولی هردوتا نسخه شو بدست بیاریم؟ همچنین چیزی امکان پذیر هست آیا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JamalG 12 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ کسی نبو جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ هردو نسخه یعنی mysql هم میخواید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ آموزش تصویری کار با دیتابیس آنلاین هست دیگه میتونید کار با دیتابیس آنلاین رو یاد بگیرید و هر جوری که دوست داشته باشید برنامه رو تحت my sql database بسازید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ باسلام در سورس کد این برنامه چند مورد وجود داره که امیدوارم آقای سعیدی رفعشون کنن اول دانلود در مرورگر صورت میگیره و دانلود داخلی نداره که این مورد برنامه رو از حالت حرفه ای خارج میکنه همینطور درصد دانلود شده اگر در برنامه نمایش داده بشه خیلی بهتره هنگام تغییر صفحه مثلا اگر در پایین صفحه باشید وقتی از صفحه ی اول به صفحه ی دوم برید اسکرول به بالای صفحه انجام نمیشه و همون پایین میمونه همچنین مثلا هر صفحه 10 موزیک داره وقتی شما از صفحه ی 1 به 2 میرید آخرین موزیک صفحه ی 1 در اول صفحه ی 2 هم وجود داره امیدوارم این مشکلات تا حدی حل بشه .تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ واسش دانلود میتونم بزارم ولی نمیشه مولتی دانلود بشه درصد هم داره واسه سوال 2 یک کد بیشتر نیست scr.ScrollPosition=0 واسه سوال 3 هیچ راهی نداره فقط از طریق mysql میشه که درست نمایش بده این اخرین عکس که با mysql نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون از پاسخگویی شما ببخشید این ورژن بعدی کی آماده میشه؟ و آیا سورسش بازم فروشی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ زمانی که هاست خریدم اماده میشه واسه دانلود خیر فروشی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ پس کو کد تخفیف ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ پس کو کد تخفیف ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟ به بخش مرتبط با فروشگاه مراجعه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omidghs 0 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام میشه این برنامرو رو سایت وردپرسیم ست کرد و آهنگ ها از طریق اون سایت تو برنامه قرار بگیره ؟ من برنامه نویس نیستم اگه میشه هزینشو بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.