koke_sa 43 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سلام یه label دارم که متن افقی . میخوام بچرخونمش یکم به سمت پایین و توی اون حالت بمونه . مثل حالت سرسره شیب دار به سمت پایین . از کتابخونه انیمیشن استفاده میکنم میچرخونش اما بعد از اینکه انیمشن تموم میشه بر میگرده سره جای اولش و من اینو نمیخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ من از یک ترفند استفاده میکنم برای کتابخانه انیمیشن یک Button یا هر چیزه دیگه ای با اسم Button_ میسازیم و حالت Visible اون را False قرار بدید Button_.Visible = False و حالا به Button ای که انیمیشن دادیم این دستور رو میدیم ( مثلا Button ای که انیمیشن دادیم بهش اسمش Button هست) Sub Button_AnimationEnd Button_.Visible = True Button.Visible = False End Sub و البته به Button_ موقعیت مکانی پایان انیمیشن Button رو بدید خودم هم نفهمیدم چی گفتم ولی امیدوارم متوجه شده باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koke_sa 43 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ من از یک ترفند استفاده میکنم برای کتابخانه انیمیشن یک Button یا هر چیزه دیگه ای با اسم Button_ میسازیم و حالت Visible اون را False قرار بدید Button_.Visible = False و حالا به Button ای که انیمیشن دادیم این دستور رو میدیم ( مثلا Button ای که انیمیشن دادیم بهش اسمش Button هست) Sub Button_AnimationEnd Button_.Visible = True Button.Visible = False End Sub و البته به Button_ موقعیت مکانی پایان انیمیشن Button رو بدید خودم هم نفهمیدم چی گفتم ولی امیدوارم متوجه شده باشید ممنون اما من نمیخوام انیمشن بدم میخوام نوشتمو کج کنم کلا یک label دارم نیاز دارم نوشته هاش رو به پایین باشه یه سورسی باشه که مثلا x بشه 0 و y بشه 60 و همیشه توی همون حالت بمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koke_sa 43 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ یعنی کسی نمیدونه ؟ من فکر میکردم سوال راحتی باشه . چون من خوم اطلاع ندارم نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ درود این sub رو اصافه کنید : Sub setRotation(v As View, Angle As Float) Dim jo = v As JavaObject jo.RunMethod("setRotation", Array As Object(Angle)) End Sub این کد رو هم میتونید در رویداد کلیک باتن قرار بدید : setRotation(TouchImageView1,90) اون مقدار 90 رو میتونید تغییر بدید تا چرخش متفاوت باشه .. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
koke_sa 43
سلام یه label دارم که متن افقی . میخوام بچرخونمش یکم به سمت پایین و توی اون حالت بمونه . مثل حالت سرسره شیب دار به سمت پایین . از کتابخونه انیمیشن استفاده میکنم میچرخونش اما بعد از اینکه انیمشن تموم میشه بر میگرده سره جای اولش و من اینو نمیخوام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.