alinoori 123 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام میخوام یه شرط بزارم اگه فولدرx خالی بود یه رویدادی اتفاق بیفته ولی هیچ اطلاعاتی از فایل های درون فولدر ندارم .کع مثلا بگم فلان فایل توش نبود ارور بده اومدم فایل های توی فولدر رو لیست کردم بعد اومدم گفتم اگه لیست خالی بود ارور بده.ولی این کارو نمیتونم انجام بدم .ارور میده.!!!!؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام. چرا اررور میده؟؟ چه ارروری؟ گرفتن لیست فایل: Dim l As List l.Initialize l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/x") و شرط خالی بودن: If l.Size=0 Then ToastMessageShow("Khali hast",True) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alinoori 123
سلام
میخوام یه شرط بزارم اگه فولدرx خالی بود یه رویدادی اتفاق بیفته
ولی هیچ اطلاعاتی از فایل های درون فولدر ندارم .کع مثلا بگم فلان فایل توش نبود ارور بده
اومدم فایل های توی فولدر رو لیست کردم بعد اومدم گفتم اگه لیست خالی بود ارور بده.ولی این کارو نمیتونم انجام بدم .ارور میده.!!!!؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.