00mostafa00 5 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام یک سوال داشتم من یک لیست ویو دارم که با حلقه فور از دیتابیس ساخته شده داخل دیتابیس جدولی هست که یکیش IDیکیش URL و یکیش هم NAME هست میخوام بهشون لینک بدم و لینک از دیتابیس دریافت بشه میشه راهنماییم کنید؟ اگر هم آموزشی وجود داره در مورد دیتابیس لطف کنید بدید تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shide 0 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ سلام من کارهای گفته شده در این قسمتو انجام دادم ولی باز موقع کلیک روی لیست ویو از برنامه میاد بیرون ومرورگر باز نمیشه ممنوم میشم کمکم کنید لینک در ستون famil قرار داره Sub showlist ListView1.clear cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl order by id desc") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("famil"),cur.GetString("famil"),cur.GetInt("id")) Next ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name WHERE id="&Value) cur.position = 0 Dim pi As PhoneIntents StartActivity(pi.openBrowser(cur.getstring("famil"))) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، shide گفته است : سلام من کارهای گفته شده در این قسمتو انجام دادم ولی باز موقع کلیک روی لیست ویو از برنامه میاد بیرون ومرورگر باز نمیشه ممنوم میشم کمکم کنید لینک در ستون famil قرار داره Sub showlist ListView1.clear cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl order by id desc") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("famil"),cur.GetString("famil"),cur.GetInt("id")) Next ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name WHERE id="&Value) cur.position = 0 Dim pi As PhoneIntents StartActivity(pi.openBrowser(cur.getstring("famil"))) End Sub تو قسمت tbl_name رو نام تیبلتون وارد کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستم میخوای با کلیک روی لیست ویو، یه ادرس اینترنتی رو باز کنی توی مرورگر؟ خوب شما لیست ویو تون رو لود کنید اول کتابخونه sql رو تیک میزنیم یه متغیر Sql و cursor تعریف میکنیم sql رو اینیشیالایز و فایل دیتابیس رو کپی میکنیم(تو مراحل بالا اگه مشکلی داشتی، بگو بیشتر راهنماییت کنم ) خوب حالا لیست ویو رو لود مییکنیم cur = sql1.exequery("SELECT * FROM table_name" for i = 0 to cur.rowCount - 1 cur.position = i listview1.addsingleline2(cur.getstring("sotoone_titr",cur.getint("sotoone_id")) nexe کد بالا رو در اکتیویتی کریت مینویسی خوب در رویداد کلیک یا لانگ کلیک لیست ویوتون به شکل زیر عمل کنید دوستم cur = sql1.exequery("SELECT * FROM tbl_name WHERE id="&value) cur.position = 0 'گتابخونه phone رو تیک بزن' dim pi as phoneintents startactivity(pi.openBrowser(cur.getstring("esme sotoone link"))) فک کنم خیلی واضح گفتم، موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام مرسی از شهاب عزیز بابت پاسخشون یک راه ساده تر اینه که شما مقدار Return Value رو URL قرار بدید. اضافه کردن به لیست : Dim Cr As Cursor Cr = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To Cr.RowCount - 1 Cr.Position = i ListView1.AddSingleLine2(Cr.GetString("Name"),Cr.GetString("Url")) Next Cr.Close و رویداد کلیک به این شکل : Sub ListView1_ItemClick(Position As Int , Value As Object) Dim Pi As PhoneIntents StartActivity(Pi.OpenBrowser(Value)) End Sub روشی رو که شهاب عزیز گفتن هم کاملا درسته و میتونید استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
00mostafa00 5
سلام
یک سوال داشتم
من یک لیست ویو دارم که با حلقه فور از دیتابیس ساخته شده
داخل دیتابیس جدولی هست که یکیش IDیکیش URL و یکیش هم NAME هست
میخوام بهشون لینک بدم و لینک از دیتابیس دریافت بشه میشه راهنماییم کنید؟
اگر هم آموزشی وجود داره در مورد دیتابیس لطف کنید بدید
تشکر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.