omid1377 44 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من قبلا برای تغییر اندازه لیبل تو تنظیمات برنامم از سیک بار استفاده می کنم ولیییییییییی الان دو تا باتن دارم یکی + و یکی - در رویداد باتن + و - چی بنویسم که اندازه لیبل مورد نظرم بزرگ یا کوچیک بشه؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ توی رویداد اون دکمه برای بزرگ کردن اینو بنویسید : Label1.TextSize=Label1.TextSize+1 کوچک کردن هم مثل همین فقط با - لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
King of power 11 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ میتونی برای بزرگ شدن بنویسی: Sub B_Click l1.Height = l1.Height + 1%Y l1.Width = l1.Width + 1%xEnd Sub میتونی به جای 1%x یا 1%y یه عدد دیگه بنویسی برای کوچیک شدن هم به جای+ منفی بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
King of power 11 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ میتونی برای بزرگ شدن بنویسی: میتونی به جای 1%x یا 1%y یه عدد دیگه بنویسی برای کوچیک شدن هم به جای+ منفی بزار اینجوری که نوشتن فکر کنم منظورشون اندازه lable باشه نه متنش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omid1377 44
سلام دوستان
من قبلا برای تغییر اندازه لیبل تو تنظیمات برنامم از سیک بار استفاده می کنم
ولیییییییییی
الان دو تا باتن دارم یکی + و یکی -
در رویداد باتن + و - چی بنویسم که اندازه لیبل مورد نظرم بزرگ یا کوچیک بشه؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.