sajjadrastin 100 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام کدی دارید که با ان بشه یک فرکانس خاص مثلا 12،24و.. از بلندگوی گوشی بخش کردن مثلا مثل برنامه های دور کننده پشه.؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ آها فایل هاشو از یک برنامه در اوردم الان براتون می زارم: فراری دهنده حشرات.rar تشکر فراموش نشود!! ممنون از همگی که همکاری کردند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ جون ارل هر کی بلده کدشو بده برای فراری دهنده حشرات!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ سلام. فکر کنم اونی که پشه هارو دور میکنه خودش یه صدا هستش. یعنی فایل mp3 یا ogg هستن خودشون. چون من یه همچین برنامه ای داشتم که سه نوع فرکانس داشت بازش کردم دیدم هرکدوم ازاینا یه آهنگ بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan_pars 16 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ این جور برنامه ها دیگه رو حشرات جواب نمیده الان حشره ها خودشون برنامه نویسن!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ لطفا اگه میشه اون فایل های صوتی رو قرار بدین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام کدی دارید که با ان بشه یک فرکانس خاص مثلا 12،24و.. از بلندگوی گوشی بخش کردن مثلا مثل برنامه های دور کننده پشه.؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.