farzad 41 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان چطوری میشه در صفحه متن که از دیتابیس مطالب خونده میشه بر روی رویداد کلیک باتن به علاقه مندی اضافه بشه مثل عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ چرا کسی راهنمایی نمیکنه این سورس رو برام ویرایش کنه؟؟ لطفا کمک کنید ... سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ درود توی سورس و آموزش کتابی که آقای موسوی در فروشگاه انجمن قرار دادن دقیقا همچین کارهایی انجام میشه. البته بنده سعی میکنم آموزش جست و جو در دیتابیس و ساخت لیست علاقه مندی رو به صورت جدا به زودی آماده کنم توی انجمن هم بگردید در مورد علاقه مندی بحث ها و آموزش هایی داده شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzad 41 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ لطفا کسی میدونه کدش بده واقعا لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ با سلام دوستان گرامی من هم با این علاقه مندی ها مشکل دارم توضیحات خوبی هم در سایت دیدم ولی باز مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید من یه دیتابیس دارم مانند عکس پایین بعد در عکس پایین کد دکمه علاقه مندی ها دز اکتیویتی مطالب هست در اکتیویتی Fav که همون علاقه مندی ها هستش کد های زیر را نوشتم عکس های پایین عکس پایین هم ادامه عکس بالا هستش حالا باید چکار کنم این ها رو که میزار خطا میده لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم اگه دقیق با کد باشه ....؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ با سلام دوستان گرامی من هم با این علاقه مندی ها مشکل دارم توضیحات خوبی هم در سایت دیدم ولی باز مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید من یه دیتابیس دارم مانند عکس پایین بعد در عکس پایین کد دکمه علاقه مندی ها دز اکتیویتی مطالب هست در اکتیویتی Fav که همون علاقه مندی ها هستش کد های زیر را نوشتم عکس های پایین عکس پایین هم ادامه عکس بالا هستش حالا باید چکار کنم این ها رو که میزار خطا میده لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم اگه دقیق با کد باشه ....؟؟؟ در کد اولت باید f رو تو حلقه ببری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ در کد اولت باید f رو تو حلقه ببری منظور شما کد دکمه هستش ... میشه بیشتر توضیح بدین ... یا با کد راهنمایی کنی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ for i=0 to cur.rowcount-1 cur.position=i next کدارو عکس گذاشتی منم حوصلم نکشید تایپ کن f رو تو این حلقه بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ دوست عزیز توی متن خطای داده شده داره میگه شما اومدی مقادیر دیتابیس رو بگیرید و index - 1 همون cur.RowCount -1 رو شرط حلقه قرار دادید و توی دیتابیس مقدار 0 یا همون هیچی وجود داره در ضمن یک نگاه اجمالی به کوئری ها هم بندازید احتمال اشتباه توشون زیاده *خوشمزه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ for i=0 to cur.rowcount-1 cur.position=i next کدارو عکس گذاشتی منم حوصلم نکشید تایپ کن f رو تو این حلقه بزار شرمنده کد ها رو با عکس گذاشتم ... تشکر f را در حلقه قرار دادم دیگه اخطار نمیده ولی داخل اکتیویتی Fav فقط یکی از موضوع ها میره و وقتی یک موضوع دیگه انتخاب میشه جایگزین موضوع قبلی میشه ؟ وقتی از اکتیویتی Fav موضوع را هم که حذف میکنم وقتی خارج میشوم و بر میگردم باز اون موضوع هنوز هستش و حذف نشده؟ و در ضمن وقتی یکی از موضوع ها رو انتخاب می کنم پیغام هم نمیده ؟ تیبل من کد دکمه انتخاب علاقه مندی ها Sub Button1_Click Dim cur As Cursor cur =Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE Fasl ='" & Menu1.Fasl & "' ") For i=0 To cur.rowcount-1 cur.position=i Dim f As Int f = cur.GetInt("Fav") If f = 1 Then Menu1.SQL1.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Fav = 0 WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("از لیست علاقه مندی ها حذف شد",False) Else If f = 0 Then Menu1.SQL1.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Fav = 1 WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False) End If cur.Close Next End Sub کد اکتیویتی Fav Sub Globals Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do Not forget To load the layout File created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Fav1") If File.Exists(File.DirInternal,"book1.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"book1.db",File.DirInternal,"book1.db") End If If Menu1.SQL1.IsInitialized=False Then Menu1.SQL1.Initialize(File.DirInternal,"book1.db",False) End If Dim cur As Cursor cur=Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE id="&Menu1.Fasl) Dim bd As BitmapDrawable bd.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"0.png")) ListView1.SingleLineLayout.Background=bd ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.Black ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize=30 ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight=15%y Dim a As Typeface a=Typeface.LoadFromAssets("BYEKAN.ttf") ListView1.SingleLineLayout.Label.Typeface=a For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i ListView1.AddSingleLine2( cur.GetString("Fasl"),cur.GetInt("id")) ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object) Menu1.SQL1.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Fav='0' WHERE id='"&Value&"'") ListView1.RemoveAt(Position) End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Menu1.Fasl=Value StartActivity(Mataleb) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ [right][color=#333333][font=Tahoma]تشکر f را در حلقه قرار دادم دیگه اخطار نمیده ولی داخل اکتیویتی Fav فقط یکی از موضوع ها میره و وقتی یک موضوع دیگه انتخاب میشه جایگزین موضوع قبلی میشه ؟ [/font][/color][/right] چون دارید از کوئری Update استفاده می کنید نه INSERT. [right][color=#333333][font=Tahoma]وقتی از اکتیویتی Fav موضوع را هم که حذف میکنم وقتی خارج میشوم و بر میگردم باز اون موضوع هنوز هستش و حذف نشده؟[/font][/color][/right] قطعا فقط دارید از ویو داخل برنامه حذف می کنید نه داخل دیتابیس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ [right][color=#333333][font=Tahoma]تشکر f را در حلقه قرار دادم دیگه اخطار نمیده ولی داخل اکتیویتی Fav فقط یکی از موضوع ها میره و وقتی یک موضوع دیگه انتخاب میشه جایگزین موضوع قبلی میشه ؟ [/font][/color][/right] چون دارید از کوئری Update استفاده می کنید نه INSERT. [right][color=#333333][font=Tahoma]وقتی از اکتیویتی Fav موضوع را هم که حذف میکنم وقتی خارج میشوم و بر میگردم باز اون موضوع هنوز هستش و حذف نشده؟[/font][/color][/right] قطعا فقط دارید از ویو داخل برنامه حذف می کنید نه داخل دیتابیس. تشکر آقا مجید ولی میشه برام کد بالا را ویرایش کنید بخدا داخلش گیر دارم ...؟ ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ تو رو خدا یکی کمک کنه !! کدی که گذاشتم رو چک کنید ببینید کجاش اشتباه کردم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ این کد رو تست کن ببین نتیجه می گیری Sub Globals Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do Not forget To load the layout File created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Fav1") If File.Exists(File.DirInternal,"book1.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"book1.db",File.DirInternal,"book1.db") End If If Menu1.SQL1.IsInitialized=False Then Menu1.SQL1.Initialize(File.DirInternal,"book1.db",False) End If Dim cur As Cursor cur=Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE id="&Menu1.Fasl) Dim bd As BitmapDrawable bd.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"0.png")) ListView1.SingleLineLayout.Background=bd ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.Black ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize=30 ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight=15%y Dim a As Typeface a=Typeface.LoadFromAssets("BYEKAN.ttf") ListView1.SingleLineLayout.Label.Typeface=a For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i ListView1.AddSingleLine2( cur.GetString("Fasl"),cur.GetInt("id")) ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER Next cur.close End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object) Menu1.sql1.ExecNonQuery("delete fromTbl1 where id='"&Value&"'") ListView1.RemoveAt(Position) End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Menu1.Fasl=Value StartActivity(Mataleb) End Sub Sub Button1_Click Dim cur As Cursor cur =Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1") For i=0 To cur.rowcount-1 cur.position=i Dim f As Int f = cur.GetInt("Fav") If f = 1 Then Menu1.SQL1.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Fav ='0' WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("از لیست علاقه مندی ها حذف شد",False) Else Menu1.SQL1.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Fav = '1' WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False) End If Next Cur.close End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ دوستان راهنمایی ...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ تشکر آقا مجید ولی نشد وقتی که اکتیویتی Fav خالی هستش میزنی پیغام زیر نشون داده میشه !! وقتی هم یک موضوع رو انتخاب میکنی بعنوان علاقه مندی وارد علاقه مندی یا اکتیویتی Fav میشه ولی وقتی می خوای بری یه موضوع دیگه رو انتخاب کنی موضع اول حذف و جایگزین اولی میشه !! بعد که می خوای اون موضوع انتخاب شده رو از لیست علاقه مندی ها حذف کنی خطا ی زیر را میده ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ به این پروژه نگاه کن امیدوارم مشکلت حل شه s5.picofile.com/file/8158871634/giahi.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ بیا درستش کردم ببین میفهمی کجاهارو اشتباه کرده بودی http://uplood.ir/8tJ6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ ممنون آقا فرزاد گل اشتباهات در اکتیویتی مطلب اشتباه cur =Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1") صحیح آن cur=Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE id="&Menu1.Fasl) اشتباه در اکتیویتی Fav اشتباه cur=Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE id="&Menu1.Fasl) صحیح cur=Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE Fav=1") اشتباه Menu1.sql1.ExecNonQuery("DELETE FROM Tbl1 WHERE id='"&Value&"'") صحیح Menu1.sql1.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Fav = 0 WHERE id='"&Value&"'") آقایون موفق باشید علاقه مندی ها درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ ممنون آقا فرزاد گل اشتباهات در اکتیویتی مطلب اشتباه cur =Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1") صحیح آن cur=Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE id="&Menu1.Fasl) اشتباه در اکتیویتی Fav اشتباه cur=Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE id="&Menu1.Fasl) صحیح cur=Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE Fav=1") اشتباه Menu1.sql1.ExecNonQuery("DELETE FROM Tbl1 WHERE id='"&Value&"'") صحیح Menu1.sql1.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Fav = 0 WHERE id='"&Value&"'") آقایون موفق باشید علاقه مندی ها درست شد واقعا از این کارت خوشم اومد که تاپیک رو ول نکردی و اومدی برا بقیه هم گفتی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ به این پروژه نگاه کن امیدوارم مشکلت حل شهs5.picofile.com/file/8158871634/giahi.rar.html تشکر از لطفا شما ولی باز هم نشد .... کسی از دوستان یه راهنمایی کلی کنه ممنون میشم ..؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farzad 41
سلام دوستان چطوری میشه در صفحه متن که از دیتابیس مطالب خونده میشه بر روی رویداد کلیک باتن به علاقه مندی اضافه بشه
مثل عکس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.