hunter0010 62 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه دوربین درست کردم و میخوام وقتی باهاش عکس میگیرم عکس رو مستقیما روی یه panel داخل برنامهنشون بده با ساختن دوربین و عکس گرفتن باهاش مشکلی ندارم فقط میخوام عکسی رو که گرفتم رو مستقیم روی panel داخل برنامه نشون بده تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام. همون کدهایی که برای عکس گرفتن استفاده کردید قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام. همون کدهایی که برای عکس گرفتن استفاده کردید قرار بدید. من با این کد عکس میگیرم تو یه رویداد camex.TakePicture لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ من با این کد عکس میگیرم تو یه رویداد camex.TakePicture مشکلی نداره ، میگم کدهاتون رو قرار بدید تا بهتون بگم چطور روی پنل نمایشش بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Private frontcamera As Boolean = False End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim panel1 As Panel Dim camex As cameraexclass Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("1") End Sub Sub Activity_Resume initializecamera End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) camex.release End Sub Private Sub initializecamera camex.initialize(panel1,frontcamera,Me,"camera1") frontcamera = camex.Front End Sub Sub camera1_ready (success As Boolean) If success Then camex.StartPreview camex.SetJpegQuality(90) camex.CommitParameters Else ToastMessageShow("do not can camera",True) End If End Sub Sub camera1_picturetaken (data() As Byte) Dim filename As String = "1.jpg" Dim dir As String = File.DirRootExternal camex.SavePictureToFile(data,dir,filename) camex.StartPreview End Sub Sub Button1_Click camex.TakePicture End Sub اینا کد ها ی یه اکتیویتی میخوام وقتی عکس گرفت عکس رو داخل یه panel در به اکتیویتی دیگه نشون بده تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ خب دوباره میتونید از همون مسیری که ذخیره شده لودش کنید روی پنل دیگه. pabel1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirRootExternal,"1.jpg")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام دوستان
من یه دوربین درست کردم و میخوام وقتی باهاش عکس میگیرم عکس رو مستقیما روی یه panel داخل برنامهنشون بده
با ساختن دوربین و عکس گرفتن باهاش مشکلی ندارم فقط میخوام عکسی رو که گرفتم رو مستقیم روی panel داخل برنامه نشون بده
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.