keshtkar1 0 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ با سلام من در مورد استفاده از ScrollView و Panel راهنمایی می خواهم . در کل با یک مثال اگر قابلیتهای اینها را بگید خیلی تشکر میکنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام. از اسکرول ویو زمانی استفاده میشه که ما چند تا ویو داریم ، مثلا چند تا باتن ، اما اینها تو صفحه ی خالی جا نمیشن. بخاطر همین از اسکرول ویو استفاده میکنیم تا ویو ها توش قرار بگیرن و اسکرول بشن. و یا یه لیبل داریم که متنش خیلی طولانیه ، این لیبل رو توی اسکرول ویو اد میکنیم تا بشه ادامه متن رو دید. پنل هم مثل یه زمینه براتون میمونه ، و خاصیت parent شدن داره ، یعنی مثل اکتیویتی ویو ها میتونن روی پنل اد بشن ، و با حذف شدن پنل ویو های روش هم همراش حذف بشن. کار کردن بااینا هم آسونه ، عبارت های "مولتی پنل" ، "اسکرول ویو" و... رو سرچ کنید بحث های زیادی شده در موردش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keshtkar1 0 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اقا تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
keshtkar1 0
با سلام
من در مورد استفاده از ScrollView و Panel راهنمایی می خواهم . در کل با یک مثال اگر قابلیتهای اینها را بگید خیلی تشکر میکنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.