arastooms 1,046 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان و اساتید انجمنمن برنامه ای رو نصب کردم روی گوشی مجازی در Genymotionحالا قصد دارم ببینم در فایل های برنامه در گوشی چه چیز هایی منتقل شده ( عکسها و دیتابیس و ....) میخام ببینم کجا محل نصب هست در چه آدرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ دوستان آیا جنیموشن روت شده هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه راهنمایی کنید که فایل های سیستمی در جنی موشن کجا ذخیره میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اینجارو ببینید + عکس http://stackoverflow.com/questions/18530114/accessing-files-from-genymotion-sd-card لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اینجارو ببینید + عکس http://stackoverflow.com/questions/18530114/accessing-files-from-genymotion-sd-card سلام مرسی متاسفانه کمکی نکرد این محلنصب رو در کارت حافظه میده من لازم دارم که مثل دستگاه روت شده برم و داخل فایل های سیستمی یک پوشه در محل برنامه رو چک کنم پس باید مثل یک گوشی روت شده باشه که فایلها جایی ذخیره بشه ولی هرچی میگردم تو میندوز پیدا نمیکنم ///////////// نیاز شدید دارم دوستان اگر اطلاعی دارند نحوه دست رسی به فایل های سیستمی رو در جنی موشن لطف میکنن راهنمایی کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به دوستان و اساتید انجمن
من برنامه ای رو نصب کردم روی گوشی مجازی در Genymotion
حالا قصد دارم ببینم در فایل های برنامه در گوشی چه چیز هایی منتقل شده ( عکسها و دیتابیس و ....)
میخام ببینم کجا محل نصب هست در چه آدرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.