Radius 89 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید دوستان من میخواستم یک سایت ساده بسازم که یک جا کاربر ایمیل رو بزنه و بعد روی دکمه زیرش بزنه و به اون یک فایلی که من میخوام رو بده و البته ایمیل اش ذخیره شه برا من یک سوال دیگه یک عکس دیدم از پنل ارسال ایمیل که اینه کسی میدونه چه سایتی هست یا چه چیزی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید دوستان من میخواستم یک سایت ساده بسازم که یک جا کاربر ایمیل رو بزنه و بعد روی دکمه زیرش بزنه و به اون یک فایلی که من میخوام رو بده و البته ایمیل اش ذخیره شه برا من یک سوال دیگه یک عکس دیدم از پنل ارسال ایمیل که اینه کسی میدونه چه سایتی هست یا چه چیزی هست؟ برای دخیره ی ایمیل چند راه وجود داره که بهترینش دیتابیس هست که هر ایمیل رو یک رکورد حساب کنه و یا هرایمیل رو داخل یه فایلی ذخیره کنه ( زیاد نفهمیدم میخوای چیکارکنی) بله من این پنل رو یه جایی دیگه ولی یادم نیست چی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.