mohammad3250 206 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ سلام من فایل رو میخوام از حافظه بخونه ولی لود نمیشه باید چیکار کنم ؟ اینم کد هام Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("help") ll.Initialize("home",Null,Activity,1%x,10%y,98%x,89%y) ll.Label.TextColor=Colors.Black ll.HtmlText=File.GetText(File.DirAssets,"help.txt") ولی میزنم: ll.text="salam" نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سلام امین جان واقعا که همه راه ها در آخر به کتابخانه های استاد شاهدی ختم میشه خسته نباشی من کتابخونه رو برای قسمتی از پروژه تست کردم که متاسفانه چون نیاز داشتم مثل html هر قسمتی یک خاصیت داشته باشه نشد و متن اچ تی ام ای رو بدون افکت نمایش میده و فقط متن رو نمایش میده ولی برنامه خوب کار میکنه و برای همین یک سورس که نوشتم رو قرار میدم دوستان میتونن استفاده کنن برای نمونه موفق باشید test.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام برای فاصله بین خطوط از کدون کد استفاده کنم با استفاده از این کتابخونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smr 2 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۶ سلام آقای شاهدی اینکه بهش CharSequence بدم باید چیکار کنم؟ منظورم استفاده از CsBuilder است؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Panahi 0 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۷ سلام چطور رنگ پس زمینه رو عوض کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۷ سلام خدمت اساتید اول از همه ممنون بابت این کتابخانه کاربردی . ی سوال داشتم من از دیتابیس مطالب متفاوتی از نظر طولانی یا کوتاه بودن دارم و زمانیکه از AdditionalHeight این کتابخانه استفاده می کنم برای هر مطلبی که از دیتابیس فراخوانی میشه ی مقدار حاشیه اضافی بالا و پایین مطلب ایجاد میشه . روشی هست این حاشیه اضافی حذف بشه ؟ مقدارAdditionalHeight ام کم و زیاد کردم و بر اساس طولانی ترین مطلبم تنظیم کردم ولی برای متنهای کوچکتر این اتفاق میوفته . ممنون بابت راهنمایی دوستان . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۷ SetLineSpacing(1,2) از این کد استفاده کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.