oqba26 7 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ عرض سلام دوباره بالاخره بعد کلی آزمون و خطا تونستم مشکل اولم که تو عکس پست بالا گذاشتم رو حل کنم یه پنل از طریق دیزاینر اضافه کردم که کار کرد!! سلام جناب شاهدی عزیز بنده دو روزه منتظرم لطف کنید یه نگاهی به مشکلی که مطرح کردم بندازید این پنلی که اضافه کردم بعضی جاها کامل اسکرول نمیشه در نتیجه متن کامل نشون داده نمیشه! ممنون میشم راهنمایی کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سلام جناب شاهدی عزیز بنده دو روزه منتظرم لطف کنید یه نگاهی به مشکلی که مطرح کردم بندازید این پنلی که اضافه کردم بعضی جاها کامل اسکرول نمیشه در نتیجه متن کامل نشون داده نمیشه! ممنون میشم راهنمایی کنین سلام هموطن ، من کامل متوجه مشکل نشدم ، شما توضیحاتتون و سورس و پیام خصوصی کنید واستون مشکلش رو رفع کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oqba26 7 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام کدهای شما اینجوریه : asl.Initialize("matlab" , "asl" , Activity , 0,0,100%x,100%y) asl.Text = cursor1.GetString("txt") asl.SetLineSpacing(1 , 1) asl.SetPadding(20dip , 5dip , 30dip , 3dip) asl.SetSelectable asl.Refresh من کدهامو اینجوری دارم : asl.Initialize("matlab" , "asl" , Panel1 , 0,0,100%x,100%y) asl.Text = cursor1.GetString("txt") asl.SetLineSpacing(1 , 1) asl.SetPadding(20dip , 5dip , 30dip , 3dip) asl.SetSelectable asl.Refresh که بنده بجای اکتیویتی از پنلی که از طریق دیزاینر ادد کردم استفاده می کنم چون اون بالا یه سری دکمه دارم که اگه از اکتیویتی استفاده کنم موقع اسکرول متن روی اون دکمه ها میوفته! حالا مشکل اینه که بعضی جاها متن کامل اسکرول نمیشه امیدوارم منظورمو رسونده باشم متاسفانه پیام خصوصی واسه هنوز فعال نیست نمی دونم تعداد پستهام باید چندتا بشه تا بتونم پیام خصوصی بدم؟؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.angidany 21 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ ممنون جناب شاهدی عزیز.کتابخانه مفید و کاربردی هست.خسته نباشید.فقط همونطور که دوستمون Majid_Arta فرمودند اگه رو بحث justify کردن متن هم بشه کاری کرد خیلی عالی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام کدهای شما اینجوریه : asl.Initialize("matlab" , "asl" , Activity , 0,0,100%x,100%y) asl.Text = cursor1.GetString("txt") asl.SetLineSpacing(1 , 1) asl.SetPadding(20dip , 5dip , 30dip , 3dip) asl.SetSelectable asl.Refresh من کدهامو اینجوری دارم : asl.Initialize("matlab" , "asl" , Panel1 , 0,0,100%x,100%y) asl.Text = cursor1.GetString("txt") asl.SetLineSpacing(1 , 1) asl.SetPadding(20dip , 5dip , 30dip , 3dip) asl.SetSelectable asl.Refresh که بنده بجای اکتیویتی از پنلی که از طریق دیزاینر ادد کردم استفاده می کنم چون اون بالا یه سری دکمه دارم که اگه از اکتیویتی استفاده کنم موقع اسکرول متن روی اون دکمه ها میوفته! حالا مشکل اینه که بعضی جاها متن کامل اسکرول نمیشه امیدوارم منظورمو رسونده باشم متاسفانه پیام خصوصی واسه هنوز فعال نیست نمی دونم تعداد پستهام باید چندتا بشه تا بتونم پیام خصوصی بدم؟؟!! سلام ، شما به این صورت Initialize کنید : asl.Initialize("matlab" , "asl" , Activity , Panel1.Left,Panel1.top,Panel1.Width,Panel1.Height) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oqba26 7 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام ، شما به این صورت Initialize کنید : asl.Initialize("matlab" , "asl" , Activity , Panel1.Left,Panel1.top,Panel1.Width,Panel1.Height) ممنونم جناب شاهدی عزیز اینم جواب نداد یعنی هیچ فرقی نکرد!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام ، شما به این صورت Initialize کنید : asl.Initialize("matlab" , "asl" , Activity , Panel1.Left,Panel1.top,Panel1.Width,Panel1.Height) ممنونم جناب شاهدی عزیز اینم جواب نداد یعنی هیچ فرقی نکرد!! اسکایپ پیام بدین : aminshahediii لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oqba26 7 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ متاسفانه اسکایپ من هم خرابه!! میشه از تلگرام استفاده کرد؟ اگه آره پیام میدم جواب بدین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ ورژن 3 با امکانات جدید و رفع مشکل اسکرول نشن به پست اول اضافه شد : - امکان انتخاب متن های Html - امکان ایجاد سایه زیر متن ها (به هر رنگ و هر اندازه ای) - امکان ایجاد فاصله اضافه در زیر لیبل برای رفع مشکل اسکرول نشدن در اثر انداختن فاصله بین خطوط و .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ تشکر کافی نبود! باید پست می دادم! خسته نباشید! این کتابخونه عالی هست و مطمئنا مشکل بسیاری از عزیزان رفع می شه! ولی فکر کنم اسم کتابخونه باید عوض بشه ! چون که معرفی کننده یکی از امکانات کتابخونه هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ دارم ازش استفاده میکنم ولی بعضی جاهاش اسکرول نمیش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ تشکر کافی نبود! باید پست می دادم! خسته نباشید! این کتابخونه عالی هست و مطمئنا مشکل بسیاری از عزیزان رفع می شه! ولی فکر کنم اسم کتابخونه باید عوض بشه ! چون که معرفی کنینده یکی از امکانات کتابخونه هست! مرسی ,شما پیشنهاد اسم بده :دی دارم ازش استفاده میکنم ولی بعضی جاهاش اسکرول نمیشبا متد AdditionalHeight ارتفاع رو بیشتر کنید درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oqba26 7 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ با متد AdditionalHeight ارتفاع رو بیشتر کنید درست میشه بازم ازتون ممنونیم چناب شاهدی همشهری عزیز بابت آپدیت کتابخونه ولی با این متد بعضی جاها اضاف میاریم! یعنی تو بعضی از قسمتها آخر متن مون مقداری فضای خالی به مثلا پنل اضاف میشه که نازیبا هست فرض کنید یه کتاب دارید که چند بخشه بخش هایی که متنش بیشتره خوب مقدار اون متد رو که افزایش بدیم خوب و تقریبا برابر در میاد باز واسه بخش هایی که متن شون کمتر آخر متن جاهای خالی به پنل اضاف میشه!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ بازم ازتون ممنونیم چناب شاهدی همشهری عزیز بابت آپدیت کتابخونه ولی با این متد بعضی جاها اضاف میاریم! یعنی تو بعضی از قسمتها آخر متن مون مقداری فضای خالی به مثلا پنل اضاف میشه که نازیبا هست فرض کنید یه کتاب دارید که چند بخشه بخش هایی که متنش بیشتره خوب مقدار اون متد رو که افزایش بدیم خوب و تقریبا برابر در میاد باز واسه بخش هایی که متن شون کمتر آخر متن جاهای خالی به پنل اضاف میشه!!! این دیگه مشکل b4a تو گرفتن ارتفاع لیبل هست که من سعی کردم با این برطرفش کنم ولی باز هم ممکنه وشکلاتی داشته باشه ، و این مشکل هم زمان زیاد کرن فاصله بین خطوط و ست پدینگ به وجود میاد که باز هم میگم ارتفاع لیبل رو نمیتونه توی حالت wrap_content بگیره و مجبوریم توی حالت معمولی استفاده کنیم که مشکل زیاد شدن ارتفاع پیش میاد و دیگه توی b4a از این دقیق تر نمیشه درآوردش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oqba26 7 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ ممنون فکر کنم تونستم حلش کنم البته بدون استفاده از setLinespacing اینجوری : asl.AdditionalHeight = asl.Label.Height فعلا که کار کرده تا بعد ببینیم چی میشه! راستی جناب آرتا و یکی دیگه از دوستان درباره Justify کردن متن گفته بودن اگه روش کار بشه خیلی عالی میشه! بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ ممنون فکر کنم تونستم حلش کنم البته بدون استفاده از setLinespacing اینجوری : asl.AdditionalHeight = asl.Label.Height فعلا که کار کرده تا بعد ببینیم چی میشه!راستی جناب آرتا و یکی دیگه از دوستان درباره Justify کردن متن گفته بودن اگه روش کار بشه خیلی عالی میشه! بازم ممنون آره گفنم بدون فاصله اضافی بین خطوط مشکلی پیش نمیاد و راحت میشه ارتفاع لیبل رو بدست آورد, واسه جاستیفای هم چشم پیگیری میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oqba26 7 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ آره گفنم بدون فاصله اضافی بین خطوط مشکلی پیش نمیاد و راحت میشه ارتفاع لیبل رو بدست آورد, واسه جاستیفای هم چشم پیگیری میکنم سلام آقا یه مشکل دیگه هم داره و اون اینکه اندازه فونت رو که کم می کنی آخر صفحه خالی می مونه و باز وقتی اندازه شو زیاد می کنی کم میاره و متن کامل اسکرول نمیشه!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا یه مشکل دیگه هم داره و اون اینکه اندازه فونت رو که کم می کنی آخر صفحه خالی می مونه و باز وقتی اندازه شو زیاد می کنی کم میاره و متن کامل اسکرول نمیشه!!! بعد از تغییر اندازه متد refresh رو اجرا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oqba26 7 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ بعد از تغییر اندازه متد refresh رو اجرا کنید این کارو کردم فرقی نمی کنه! عذر میخوام واسه پست هام ولی بالاخره باید مشکلات حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم من فقط میخوام از کد ایجاد فاصله بین خطوط کتابخونه استفاده کنم ولی نمیشه چیکار کنم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.