mohammad3250 206 ارسال شده در 28 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2016 سلام من فایل رو میخوام از حافظه بخونه ولی لود نمیشه باید چیکار کنم ؟ اینم کد هام Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("help") ll.Initialize("home",Null,Activity,1%x,10%y,98%x,89%y) ll.Label.TextColor=Colors.Black ll.HtmlText=File.GetText(File.DirAssets,"help.txt") ولی میزنم: ll.text="salam" نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 7 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2016 سلام امین جان واقعا که همه راه ها در آخر به کتابخانه های استاد شاهدی ختم میشه خسته نباشی من کتابخونه رو برای قسمتی از پروژه تست کردم که متاسفانه چون نیاز داشتم مثل html هر قسمتی یک خاصیت داشته باشه نشد و متن اچ تی ام ای رو بدون افکت نمایش میده و فقط متن رو نمایش میده ولی برنامه خوب کار میکنه و برای همین یک سورس که نوشتم رو قرار میدم دوستان میتونن استفاده کنن برای نمونه موفق باشید test.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 با سلام برای فاصله بین خطوط از کدون کد استفاده کنم با استفاده از این کتابخونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smr 2 ارسال شده در 4 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2018 سلام آقای شاهدی اینکه بهش CharSequence بدم باید چیکار کنم؟ منظورم استفاده از CsBuilder است؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Panahi 0 ارسال شده در 16 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2018 سلام چطور رنگ پس زمینه رو عوض کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 7 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2018 سلام خدمت اساتید اول از همه ممنون بابت این کتابخانه کاربردی . ی سوال داشتم من از دیتابیس مطالب متفاوتی از نظر طولانی یا کوتاه بودن دارم و زمانیکه از AdditionalHeight این کتابخانه استفاده می کنم برای هر مطلبی که از دیتابیس فراخوانی میشه ی مقدار حاشیه اضافی بالا و پایین مطلب ایجاد میشه . روشی هست این حاشیه اضافی حذف بشه ؟ مقدارAdditionalHeight ام کم و زیاد کردم و بر اساس طولانی ترین مطلبم تنظیم کردم ولی برای متنهای کوچکتر این اتفاق میوفته . ممنون بابت راهنمایی دوستان . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 7 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2018 SetLineSpacing(1,2) از این کد استفاده کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.