mr.shi 34 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ دوستان سلام خسته نباشید من لیست ویو دارم که عکس گذاشتم توش وقتی نوشته فارسی اضافه میکنم نوشته فارسیه من نصفه میشه مانند عکس زیر lstParent.AddTwoLinesAndBitmap(" بهداشتی","",LoadBitmapSample(File.DirAssets,"12.png",20,20)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اول متن لیست ویوتون رو وسط چین کنید اگر نشد بگین ک ی فکر دیگه برداریم : ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity = Gravity.Center لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ حل شد ممنونتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
دوستان سلام
خسته نباشید
من لیست ویو دارم که عکس گذاشتم توش وقتی نوشته فارسی اضافه میکنم نوشته فارسیه من نصفه میشه مانند عکس زیر
lstParent.AddTwoLinesAndBitmap(" بهداشتی","",LoadBitmapSample(File.DirAssets,"12.png",20,20))
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.