alia 51 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام من وقتی میرمداخل لینک دیتابیس باید چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ مثل همه کارای گذشتم اینم خودم پیدا میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اقا اقااا؟؟؟جواب بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز لطفا برای دریافت پاسخ حداقل 12 ساعت صبر کنید. برای گشتن در یک فیلد : If File.Exists(File.DirInternal,"book.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"book.db",File.DirInternal,"book.db") End If Cur = Fehrest.Sql1.ExecQuery("SELECT * FROM book WHERE Matn LIKE '%" & AutoCompleteEditText1.Text & "%'") ListView1.Clear For i = 0 To Cur.RowCount-1 Cur.Position = i ListView1.AddSingleLine(Cur.GetString("Name")) کد بالا رو میتونید در رویداد : Sub AutoCompleteEditText1_TextChanged AutoCompleteEditText یا editText قرار بدید. در صورت تکرار علاوه بر اینکه جواب داده نمیشه تاپیکتون احتمال قفل شدنش رو هم در نظر بگیرید..... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ بعدش ؟یکم کامل تر توضیح بدید اینکارارو کردم هیچی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام شما تازه وارد نیستید دوست عزیز، قوانین رو رعایت کنید تا اخراج نشید البته درسته طبق گفته خودتون انجمن هیچ گونه کمکی بهتون نمیکنه و نکرده و تمامی پاسخ هاتون رو مثل دفعات قبل، خودتون یافتید، اما برای حضور در انجمن، لطفا به قوانین احترام بذارید موفق باشید تاپیکتون رو به حالت پاسخ داده شده در اوردم و تاپیکتون بسته شد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alia 51
سلام
من وقتی میرمداخل لینک دیتابیس باید چی کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.