majidz1378 69 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام من یه فایل word دارم خوب میخوام مطالبم رو از اون بگیرم یعنی کپی کنم مطالبمو از اون و اونارو بیارم توی دیتابیسم مشکلم اینه که هر وقت میخوام کپی کنم توی دیتابیس که کپی میکنم نوشته هاش اینجوری میشن )*+ 67 " 5', " - ' . /012 3 4* /( " 6 43 3 9 5 8 3 4* لطفا راهنمایی کنید که مطالبم چرا اینجوری میشوند وقتی که کپی میکنم از ورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ فونتت رو تغییر بده . مثلا Arial بذار . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام وقتتون بخیر بهتره ابتدا تو notepad کپی کنید و از اونجا به دیتابیس انتقال بدید . و هین طور که آقا ارش گفتن فونتتونو عوض کنید چون احتمالا اون فونتو ندارید و نوشته ها بهم می ریزن . موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majidz1378 69
سلام
من یه فایل word دارم خوب میخوام مطالبم رو از اون بگیرم
یعنی کپی کنم مطالبمو از اون و اونارو بیارم توی دیتابیسم
مشکلم اینه که
هر وقت میخوام کپی کنم توی دیتابیس که کپی میکنم نوشته هاش اینجوری میشن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.