alirezn 68 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان گلمبنده موقع run & compile برنامه بهم خطای زیر رو میده خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان گلم بنده موقع run & compile برنامه بهم خطای زیر رو میده خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید مشکل از sdk شما است اگر بر اساس این پر کردید پس sdk شما خراب http://answercenter.ir/topic/6676-ورژن-جدید-sdk-2434/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ مشکل از sdk شما است اگر بر اساس این پر کردید پس sdk شما خراب http://answercenter.ir/topic/6676-ورژن-جدید-sdk-2434/ نه دوست عزیز اینجوری هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ نه دوست عزیز اینجوری هست یه سوال باحال دارم الان پوشه اندروید شما کجاست دقیقا که این فایل جاوا در ان قرار گرفته ؟ ... کلا sdk شما خراب مشکل شما هم از این پوشه است D:\sdk\platform-tools شما این رو دانلود کن و جایگزین کن وقتی که این هارو جایگزین کردی باید Blue... روی سیستم شما نصب باشه http://s3.picofile.com/file/8209100984/platform_tools.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ به احتمال زیاد در فایل های sdk شما تغییری ایجاد شده. بهتره sdk رو به صورت کامل حذف کنید و بعد دوباره نصب کنید. موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ به احتمال زیاد در فایل های sdk شما تغییری ایجاد شده. بهتره sdk رو به صورت کامل حذف کنید و بعد دوباره نصب کنید. موفق تر باشید صبح حذف کردم ودباره نصب کردم، فایده نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ نامردی اگه نپسندی منجواب همرو دادم ببین اول یه سوال دارم شما اون چهارتافایل رودارین ؟خوب اگه دانلود کردید خوب اینجا تخصص منه چون چهار ماه داشتم با نصب کردن بیسیک ور میرفتم (فک کنم با تجربه ترین تو سایتم از نظر نصب) خودم به این مشکل بر خوردم خیلی سادست اون چهارتا فایل رو از حالت زیپ بیارین بیرون بعد بریزین اونجا وسلام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ یه سوال باحال دارم الان پوشه اندروید شما کجاست دقیقا که این فایل جاوا در ان قرار گرفته ؟ ... کلا sdk شما خراب مشکل شما هم از این پوشه است D:\sdk\platform-tools شما این رو دانلود کن و جایگزین کن وقتی که این هارو جایگزین کردی باید Blue... روی سیستم شما نصب باشه http://s3.picofile.com/file/8209100984/platform_tools.zip.html برادر من خب معلومه دیگه پوشه اندروید توی درایو C هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ نامردی اگه نپسندی منجواب همرو دادم ببین اول یه سوال دارم شما اون چهارتافایل رودارین ؟خوب اگه دانلود کردید خوب اینجا تخصص منه چون چهار ماه داشتم با نصب کردن بیسیک ور میرفتم (فک کنم با تجربه ترین تو سایتم از نظر نصب) خودم به این مشکل بر خوردم خیلی سادست اون چهارتا فایل رو از حالت زیپ بیارین بیرون بعد بریزین اونجا وسلام بله عزیز من اون چهارتارو دارم ولی مشکل من اینجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ صبح حذف کردم ودباره نصب کردم، فایده نداشت اینجوری که میبینم شما فقط فایل api رو پیست کردی در پوشه ی platforms اما شما باید یه پوشه بسازید بسته به ورژن api خودتون مثلا api20 باید با نام android-20 بسازید و اون فایل ها رو توش قرار بدید!!!! اگه مشکلتون حل نشد یه عکس از SDK Manager خودتون بگیر تا راهنمایی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید خط بالاشوندیدم اون فایل اپات رو اجرا کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اینجوری که میبینم شما فقط فایل api رو پیست کردی در پوشه ی platforms اما شما باید یه پوشه بسازید بسته به ورژن api خودتون مثلا api20 باید با نام android-20 بسازید و اون فایل ها رو توش قرار بدید!!!! اگه مشکلتون حل نشد یه عکس از SDK Manager خودتون بگیر تا راهنمایی کنیم متوجه نشدم چی میگین اینم عکس از manager لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اینارو اجرا کن پیشنهاد میدم اینترنتتم وصل باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اینارو اجرا کن پیشنهاد میدم اینترنتتم وصل باشه Screenshot (13).png اون فایل هایی که گفتی رو من اصلا توی پوشه tools ندارم ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ من یه ساعت دارم میگم دانلودش کننننننننننننننننن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان گلم[/size]بنده موقع run & compile برنامه بهم خطای زیر رو میده [/size] [/size]خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید[/size] دوست عزیز از aapt.exe ارور میگیره شما بروتوی تاپیک راهاندازی بیسیک اقای ایزدی ی فایل هست ب اسم avd یا abd با فرمت zip اونو داخل پوشه Tools کپی کنید تمومه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز از aapt.exe ارور میگیره شما بروتوی تاپیک راهاندازی بیسیک اقای ایزدی ی فایل هست ب اسم avd یا abd با فرمت zip اونو داخل پوشه Tools کپی کنید تمومه میشه آدرس تاپیک رو بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-basic4android-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1/ http://answercenter.ir/topic/303-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ مثل اینکه چاره ای ندارم جز اینکه تمام رو حذف کنم واز اول نصب کنم امیدوارم درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان مشکل من بازم حل نشد مشکل من فقط یجاس نمیدونم چرا توی پوشه platform-tools فایل aapt.exe رو ندارم، واسه همین برنامه گیر میده از هرجا هم دانلود میکنم، باز فایل aapt.exe رو نداره چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان مشکل من بازم حل نشد مشکل من فقط یجاس نمیدونم چرا توی پوشه platform-tools فایل aapt.exe رو ندارم، واسه همین برنامه گیر میده از هرجا هم دانلود میکنم، باز فایل aapt.exe رو نداره چیکار کنم برادر aapt.exe مربوط میشه به پوشه Tools فکر کنمحالا شما ی کاری کنید پوشه Patform Tools و Tools رو پاک کنید و از تاپیک زیر دوباره دانلود کنید http://answercenter.ir/topic/303-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1/ بعد از تاپیک بالا فایل adb رو هم دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و در پوشه Tools و platform tools کپی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezn 68
سلام به دوستان گلم
بنده موقع run & compile برنامه بهم خطای زیر رو میده
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.