asajadi84 567 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام. من با استفاده از کتابخونه ی AriaLib امکان این رو دارم که صفحه ی یه برنامه رو توی یه مارکت خاص (کافه بازار، مایکت، ایران اپس، ...) باز کنم. ولی برای این که یه پنجره باز بشه و کاربر خودش بتونه مارکت موردنظرشو انتخاب کنه باید چیکار کرد؟ مثل این تصویر: ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals Dim shayan As AriaMarkets End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("about") End Sub Sub Button4_Click shayan.Cafebazaar_SafheBarname("پکیج نیم") shayan.Cando_SafheBarname("پکیج نیم") shayan.IranApps_SafheBarname("پکیج نیم") shayan.Myket_SafheBarname("پکیج نیم") shayan.ParsHub_SafheBarname("پکیج برنامه") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ راهی نیست که تمام برنامه هایی که به عنوان مارکت توی AndroidManifest.xml شون تعریف شدن توی لیست قرار بگیرن؟ مثل اینتنت یا چیز دیگه ای؟ با این روش فقط مارکتهای از پیش تعیین شده نشون داده میشن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ راهی نیست که تمام برنامه هایی که به عنوان مارکت توی AndroidManifest.xml شون تعریف شدن توی لیست قرار بگیرن؟ مثل اینتنت یا چیز دیگه ای؟ با این روش فقط مارکتهای از پیش تعیین شده نشون داده میشن. ببینید اگه میخوای رندم باشه باید به روش خودتون برید اگر میخواهید کاربر از تو برنامه انتخاب کنه یا خودتون تایین کنید کدهای من موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام میتونید InputList و یا یک Custom Dialog هم بسازید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
asajadi84 567
سلام. من با استفاده از کتابخونه ی AriaLib امکان این رو دارم که صفحه ی یه برنامه رو توی یه مارکت خاص (کافه بازار، مایکت، ایران اپس، ...) باز کنم. ولی برای این که یه پنجره باز بشه و کاربر خودش بتونه مارکت موردنظرشو انتخاب کنه باید چیکار کرد؟
مثل این تصویر:
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.