mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ دوستان من یه لیبل دارم که با کدهای زیر توش میخوام رو متن فوق اسکرول کنم اما متنهام ناقص میاد بالا از کتابخانه AutoScroll استفاده کردم label1.Initialize("label1") label1.Text=File.ReadString (File.DirAssets ,"1.txt") label1.TextColor=Colors.Black label1.TextSize=12 label1.Gravity=Gravity.RIGHT scl_comment.Panel.AddView(label1 ,0,0,100%x,100%y) a_s.set(label1,scl_comment) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ دوستان من یه لیبل دارم که با کدهای زیر توش میخوام رو متن فوق اسکرول کنم اما متنهام ناقص میاد بالا از کتابخانه AutoScroll استفاده کردم label1.Initialize("label1") label1.Text=File.ReadString (File.DirAssets ,"1.txt") label1.TextColor=Colors.Black label1.TextSize=12 label1.Gravity=Gravity.RIGHT scl_comment.Panel.AddView(label1 ,0,0,100%x,100%y) a_s.set(label1,scl_comment) یه راه راحت و بی دردسر اینه که توی دیزاینر یه ScrollView درست کنی، بعدش روش راست کلیک می کنی و Horizontal Anchor و Vertical Anchor رو هم روی Both قرار بده . بعد اگه مثلا بخوای به صورت مولتی پنل درست کنی برنامتو میتونی توی دیزاینر یه Layout دیگه درست کنی و لیبل و پنل و هرچی بخوای رو اونجا قرار بدی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ درود به جای این کد که زدید : scl_comment.Panel.AddView(label1 ,0,0,100%x,100%y) اینو قرار بدید : scl_comment.Panel.AddView(label1,0,0,ScrollView1.Width,ScrollView1.Height) اینو رو هم قرار بدید : label1.Gravity=Gravity.CENTER درست میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ دوستان کلا متنهای فارسی خیلی مشکل دارم باهاشون آیا راهی هست ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ خب الان این مشکلتون حل نشد ؟؟ چه مشکلی بفرمایید بنده یا دوستان حتما راهنمایی میکنن. در کل زیاد مشکل خاصی نداره بیسیک با فارسی.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ در مورد گرافیک نمیدونم چیکار کنم ؟ چطور گرافیک بدم به برنامه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ پسندیدم بازگشت به ابتدای صفحه علا سلام دوستم این موضوع توی یکی دو خط توضیح داده نمیشه. شما باید از ببرنامه های دیگه از لحاظ ui الگو برداری کنید و توی رنگ بندی توجه کنید.باید در کل بستگی به شمه ی ذهنی خودتون داره تا بتونید تصور کنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
دوستان من یه لیبل دارم که با کدهای زیر توش میخوام رو متن فوق اسکرول کنم اما متنهام ناقص میاد بالا
از کتابخانه AutoScroll استفاده کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.