mr.creator 10 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی میدونه چطوری باید از EclairMotionEvent استفاده کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سلام بیشتر توضیح بدید؟ کتابخونست ؟ رویداده ؟ تابع ؟ چیه بیشتر توضیح بده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.creator 10 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ این توی لیب TouchImageView هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ بنده در حال حاضر توی کتابخونه TouchImageView همچین چیزی که شما میگی رو ندیدم شاید کتابخونه شما نسخه بالاتری از کتابخونه بندس. مال بنده نسخه 1.10 هستش. اگه از شما نسخه جدید تره بی زحمت کتابخونشو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.creator 10 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ نه من هم همین نسخه هست عجیبه *تعجب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ فکر نکنم Event باشه هااااااااا Method هستش احتمالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.creator 10 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ به صورت متد و ایونت نوشتم ولی کار نمیکرد فراخوانی نمیشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ دقیقا کار اون متد چیه؟؟؟ من توی سایت مرجع دیدم Reflection رو فعال کرده بود و با Java باهاش کار کرده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.creator 10 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ فکر کنم یک جورایی میتونی به تاچ و مختصات و پوینتر دست پیدا کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.creator 10
سلام
دوستان کسی میدونه چطوری باید از EclairMotionEvent استفاده کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.