mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ دوستان سلام خسته نباشید من از فایل txt متنی رو میخونم و داخل لیبل قرار میدم اما میخوام از راست و چپ فاصله داشته باشه متن به ظلعهای لیبل میچسبه چطور این کارو کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ درود از طریق دیزاین کدهای سمت چپ و راست را افزایش دهید Label1.SetLeftAndRight(2%x , 98%x) Label1.SetTopAndBottom(1%y , 99%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ درود دوست عزیزم توی تاپیک قبلیتون هم بهتون گفتم که شما کد قبلی مشاهده میکردید متوجه میشدید : Label1.Gravity=Gravity.Center چنین کدی رو باید در Activity_Create قرار بدید(دستی زدم کپی نکنید مستقیم) یا اینکه از دیزاین Gravity لیبل رو CENTER کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ مشکل من اینه میخوام نوشته راست به چپ باشه نه center لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ مشکل من اینه میخوام نوشته راست به چپ باشه نه center Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) label1.Gravity=Gravity.RIGHT End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ بازهم نشد من میخوام متنم که داخل لیبله از سمت راست و چپ لیبل فاصله داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ بازهم نشد من میخوام متنم که داخل لیبله از سمت راست و چپ لیبل فاصله داشته باشه آقا بنده آخرش منظور شما رو متوجه نشدم. ولی فکر کنم منظورتون این هست راست چین میشه ولی از اکتیویتی بیرون میزنه برای حل این مشکل : label1.Geravity = gravity.right label1.left = label1.left- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ کلا کدهاتون رو قرار بدید ببینیم چیکار کردین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ label1.Initialize("label1") label1.Text=File.ReadString (File.DirAssets ,"1.txt") label1.TextColor=Colors.Black label1.TextSize=16 label1.Gravity=Gravity.RIGHT scl_comment.Panel.AddView(label1,0,0,scl_comment.Width,scl_comment.Height) a_s.set(label1,scl_comment) label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("b nazanin.ttf") lblName.Text=lstShow.GetItem(Position) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ این چیزی که شما میگین بهش میگن SetPadding ، کتابخونه JavaObject رو تیک بزنین و ساب زیر رو به برنامه اضافه کنید Sub SetPadding(Label As Label,Left As Int,Top As Int,Right As Int,Bottom As Int) Dim jo As JavaObject=Label jo.RunMethod("setPadding",Array As Object(Left,Top,Right,Bottom)) End Sub و به این صورت ازش استفاده کنین : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) SetPadding(Label1,5dip,5dip,5dip,5dip) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
دوستان سلام
خسته نباشید
من از فایل txt متنی رو میخونم و داخل لیبل قرار میدم اما میخوام از راست و چپ فاصله داشته باشه
متن به ظلعهای لیبل میچسبه
چطور این کارو کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.