SoRoUsH 300 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان...ایام محرم رو به همه تسلیت میگم... من یه سوالی داشتم...الان من یه لیست ویو دارم و وقتی که ItemHeight اون رو با کد زیر : l1.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight=5%y تعیین میکنم ، آیتم های لیست ویو بزرگ میشن اما وقتی با کد های زیر : dim l as label private l1 as listview l=l1.TwoLinesAndBitmap.Label l.textsize=x 'x منظورم عدد مجهول(نامعلوم)هست اندازه سایز متن رو تعیین میکنم ،اگه یکم اندازه رو بزرگ داده باشم نصفه ی پایینی متن به طرز ناجوری غیب میشه! اینم عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام. ارتفاع لیبل هم 5درصد قرار بده. اینجوری. l1.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight=5%y l1.TwoLinesAndBitmap.Label.Height=5%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ درود کدهای زیر رو پاک کنید dim l as label private l1 as listview l=l1.TwoLinesAndBitmap.Label l.textsize=x 'x منظورم عدد مجهول(نامعلوم)هست -------------------------------- ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextSize = 10%y جایگزین کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ درود دوست عزیزم شما اول اومدید ارتفاع آیتم های لیست ویو رو بهش دادید خب بایست ارتفاع لیبل رو هم بهش بدید : l.Height = listview1.itemHeight این میاد و متنتون که کامل نیوفتاده رو درست میکنه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ واقعا ممنون دوستان...مشکلم حل شد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان...ایام محرم رو به همه تسلیت میگم...
من یه سوالی داشتم...الان من یه لیست ویو دارم و وقتی که ItemHeight اون رو با کد زیر :
تعیین میکنم ، آیتم های لیست ویو بزرگ میشن اما وقتی با کد های زیر :
اندازه سایز متن رو تعیین میکنم ،اگه یکم اندازه رو بزرگ داده باشم نصفه ی پایینی متن به طرز ناجوری غیب میشه!
اینم عکس:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.