mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ وقتی میخوام CloudUI باز کنم خزا میده نمیدونم چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ از b4a 5.20 استفاده می کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ یخ نکنی نمکدون نه عزیز بخاری ها روشن وقتی که میگی کاربردش 0 ، دیگه حرفی ندارم از b4a 5.20 استفاده می کنم. نمیدونم شاید دلیلش این باشه من هنگامی که میخوام کلیک کنم برای نمایش اول مرورگر رو باز میکنم بعد کلیک میکنم یکم طول میشه اما میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ درود دوستان حاشیه رو ول کنید و به سوال دوستمون بچسبید به احتمال زیاد امکان Could UI یا قراره تغییر کنه یا کلا سرویسششو برداشتن . بنده قبلا استفاده میکردم ازش و مشکلی نداشت، اما حدودا از 1 ماه پیش دیگه کار نمیکرد و اروری که به شما میداد رو به بنده هم میداد. چیزی هم که میگم خدمتتون تست شده است و روی 3 تا Pc با 3 نسخه بیسیک : 4.20 . 5.02 . 5.20 تست کردم. این امکان هم بیشتر برای تست کردن برنامه شماست که در رزولیشن های مختلف چطوری به نمایش در میاد. به نظر بنده میتونید از شبیه ساز NOX یا جنی موشن برای تست رزولیشن و سایز صفحه استفاده کنید، یکم دردسر بیشتر از Could ui رو داره اما دقیق تر هست بنده NOX رو پیشنهاد میکنم. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ آقا دستت دردنکنه واقعا این فیکس کردن مشکل بزرگی شده من با کاربردهای AutoScaleAll و Anchor ها مشکل دارم سرچ کردم اما به نتیجه مناسبی نرسیدم اگر امکان داره راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ درود دوستان حاشیه رو ول کنید و به سوال دوستمون بچسبید به احتمال زیاد امکان Could UI یا قراره تغییر کنه یا کلا سرویسششو برداشتن . بنده قبلا استفاده میکردم ازش و مشکلی نداشت، اما حدودا از 1 ماه پیش دیگه کار نمیکرد و اروری که به شما میداد رو به بنده هم میداد. چیزی هم که میگم خدمتتون تست شده است و روی 3 تا Pc با 3 نسخه بیسیک : 4.20 . 5.02 . 5.20 تست کردم. این امکان هم بیشتر برای تست کردن برنامه شماست که در رزولیشن های مختلف چطوری به نمایش در میاد. به نظر بنده میتونید از شبیه ساز NOX یا جنی موشن برای تست رزولیشن و سایز صفحه استفاده کنید، یکم دردسر بیشتر از Could ui رو داره اما دقیق تر هست بنده NOX رو پیشنهاد میکنم. موفق باشید پیرو صحبت های استاد غفاری بنده قبلا یه آموزش متنی گذاشته بودم که الان یادم افتاد استفاده از رزولوشن های مختلف در جنی موشن آقا دستت دردنکنه واقعا این فیکس کردن مشکل بزرگی شده من با کاربردهای AutoScaleAll و Anchor ها مشکل دارم سرچ کردم اما به نتیجه مناسبی نرسیدم اگر امکان داره راهنماییم کنید این مبحث قبلا بحث شده نمونه سورس از autoscaleall تو سایت هست سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ من قبلا تست کرده بودم کار میکرد ولی الان برا من هم ارور میده دوستان هم تست کنن ببنید ارور میده از منوی tools یه گزینه هست نوشته send to ui cloud لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ ماله من سالمه دلتون آب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ برای منم ارور این این به چه دردی می خوره میشه کمی توضیح بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ وقتی میخوام CloudUI باز کنم خزا میده نمیدونم چیکار کنم ؟ از نسخه چند استفاده میکنید؟ به آخرین ورژن ارتقا بدید شاید درست شد ماله من سالمه دلتون آب یخ نکنی نمکدون اصلا هم دلم نمیسوزه چون کاربردش برای من تقریبا صفر صفر برای منم ارور این این به چه دردی می خوره میشه کمی توضیح بدین شما از چه نسخه استفاده میکنید ؟ ببنید معمولا ما میام از سایز پیشفرض 480* 800 استفاده میکنیم برای اینکه ببینم تو سایز های مختلف برنامه ما چه جور نمایش داده میشه از این گزینه استفاده میکنیم (البته همه سایزها نیس 10 مدل گوشی وتبلت و رزولویشن های متفاوت) توضیخات بیشتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
وقتی میخوام CloudUI باز کنم خزا میده نمیدونم چیکار کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.