binam 262 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 2014 با سلام خدمت همه استادان گرامی من توی کامپایل کردن برنامه به یه مشکل برخوردم و نمیدونم مشکل بزرگیه یا کوچیک وقتی گزینه compile&run رو میزنم تا ذخیره و اجرا بشه .تا آخرش لود میشه و در آخر این ارور رو میده. و وقتی ok رو میزنم این صفحه باز میشه لطفا راهنمایی کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 2014 دوست عزیز شما شبیه سازتون رو اجرا نکردید و برنامه میگه که نمیتونم شبیه شاز یا امولاتور رو پیدا کنم تا وصل بشه در محیط بیسیک در قسنت نوار منو به منوی Tools بروید و Run AVD Manager رو اجرا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 2014 دوست عزیز شما شبیه سازتون رو اجرا نکردید و برنامه میگه که نمیتونم شبیه شاز یا امولاتور رو پیدا کنم تا وصل بشهدر محیط بیسیک در قسنت نوار منو به منوی Tools بروید و Run AVD Manager رو اجرا کنید خیلی ممنون دوست عزیز همون گزینه رو زدم و android sdk maniger باز شد. شبیه ساز هم ساختم و اجراش کردم ولی باز هم همون ارور رو میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 2014 خب اگه شبیه سازتون رو ساختید و مشکلی نداره پس روی گزینه Restart ADB Server کلیک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
binam 262
با سلام خدمت همه استادان گرامی
من توی کامپایل کردن برنامه به یه مشکل برخوردم و نمیدونم مشکل بزرگیه یا کوچیک
وقتی گزینه compile&run رو میزنم تا ذخیره و اجرا بشه .تا آخرش لود میشه
و در آخر این ارور رو میده.
و وقتی ok رو میزنم این صفحه باز میشه
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.