binam 262 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت همه استادان گرامی من توی کامپایل کردن برنامه به یه مشکل برخوردم و نمیدونم مشکل بزرگیه یا کوچیک وقتی گزینه compile&run رو میزنم تا ذخیره و اجرا بشه .تا آخرش لود میشه و در آخر این ارور رو میده. و وقتی ok رو میزنم این صفحه باز میشه لطفا راهنمایی کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ دوست عزیز شما شبیه سازتون رو اجرا نکردید و برنامه میگه که نمیتونم شبیه شاز یا امولاتور رو پیدا کنم تا وصل بشه در محیط بیسیک در قسنت نوار منو به منوی Tools بروید و Run AVD Manager رو اجرا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ دوست عزیز شما شبیه سازتون رو اجرا نکردید و برنامه میگه که نمیتونم شبیه شاز یا امولاتور رو پیدا کنم تا وصل بشهدر محیط بیسیک در قسنت نوار منو به منوی Tools بروید و Run AVD Manager رو اجرا کنید خیلی ممنون دوست عزیز همون گزینه رو زدم و android sdk maniger باز شد. شبیه ساز هم ساختم و اجراش کردم ولی باز هم همون ارور رو میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ خب اگه شبیه سازتون رو ساختید و مشکلی نداره پس روی گزینه Restart ADB Server کلیک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
binam 262
با سلام خدمت همه استادان گرامی
من توی کامپایل کردن برنامه به یه مشکل برخوردم و نمیدونم مشکل بزرگیه یا کوچیک
وقتی گزینه compile&run رو میزنم تا ذخیره و اجرا بشه .تا آخرش لود میشه
و در آخر این ارور رو میده.
و وقتی ok رو میزنم این صفحه باز میشه
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.