mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ دوستان من همچنان با اجرای نرم افزار توو گوشی های مختلف مشکل دارم این کدهای من تو design script AutoScaleAll 'listvie lstParent.SetLeftAndRight(10%x,55%x) lstParent.SetTopAndBottom(10%y,100%y) lstParent.Left=55%x lstParent.Top=10%y 'lstshow lstShow.SetLeftAndRight(0%x,50%x) lstShow.SetTopAndBottom(10%y,100%y) lstShow.Left=0%x lstShow.Top=10%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام اگر واقعا مختصات رو درست داده باشید امکان نداره ک اندازه در نیاد AutoScalle All رو پاک کنید و کدتونو ب شکل زیر در دیزاینر بنویسید و تست کنید : lstParent.SetLeftAndRight(10%x,55%x) lstParent.SetTopAndBottom(10%y,100%y) lstParent.Left=55%x lstParent.Top=10%y lstShow.SetLeftAndRight(0%x,50%x) lstShow.SetTopAndBottom(10%y,100%y) lstShow.Left=0%x lstShow.Top=10%y اگر هم مشکلتون حل نشده احتمالا نادرست مختصات میدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سایزها درسته توی Youwave درست میاد بالا آخه مشکلم اینه UI Cloud هم وصل نمیشه خطا میده نمیدونم واقعا این سایز چکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
دوستان من همچنان با اجرای نرم افزار توو گوشی های مختلف مشکل دارم
این کدهای من تو design script
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.