mostafakazemimk 104 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت همه اساتید میخواستم پیشنهاد بدم که اگه امکانش باشه ی کانال برای انجمن بیسیک فور اندروید ایران روی تلگرام راه بندازید تا لینک مطالب جدید اونجا قرار بگیره از جمله اموزشا و سورسهای جدید سایت و میشه ی راهی واسه تبلیغات برای خود انجمن و قبول تبلیغات از کاربران دیگه برای درامد زایی انجمن دوستانی که موافقند و مخالفند نظر بدن تا مدیران محترم تصمیم گیری شون راحتر بشه 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز قبل از این که شما ایت تاپیک رو بزنی من خیلی وقته با مدیریت صحبت کردم و ما منتظر هستیم تا تغییرات اعمال شود(در انجمن) بعد کانال ها و گروه های آموزشی و ... در تلگرام و در انواع مسنجر ها بسازیم با پشتیبانی 24 ساعته 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidz1378 69 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ منم یه گروه تلگرام ساختم لینک بدم؟ 55 نفریم اسمشم بیسیک4اندروید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ منم یه گروه تلگرام ساختم لینک بدم؟ 55 نفریم اسمشم بیسیک4اندروید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه من پ خ کنید بی زحمت 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده