dostmobile 329 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سلام عزیزان تو برنامم یه عکس دارم که میخوام مثل پلیر که cd در حال چرخشه عکس هم بچرخه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ از عکس حرکتی هم میتونی استفاده کنی و آموزشش هم توی بخش سورس کدها موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ باتون چرخشی میخوام*wall* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ مجید جان اون سورس به کارم نمیاد خیلی میچرخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سلام یک کار دیگه میتونی انجام بدی. اینکه چندتا عکس مثله عکس پایین پیدا کنی و با تایمر عکسو عوض کنی که میشه یک لودینگ خوشگل درست کنی. ولی باید عکسا مثل هم و هرکدوم مقدار پیشرفتش از قبلی بیشار باشه.(یعنی عکس 1 که لود شد عکس 2 باید مقدار پیشرفتش بیشتر باشه به همین ترتیب تا یک دور کامل واسه لودینگ بزنه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سلامیک کار دیگه میتونی انجام بدی. اینکه چندتا عکس مثله عکس پایین پیدا کنی و با تایمر عکسو عوض کنی که میشه یک لودینگ خوشگل درست کنی. ولی باید عکسا مثل هم و هرکدوم مقدار پیشرفتش از قبلی بیشار باشه.(یعنی عکس 1 که لود شد عکس 2 باید مقدار پیشرفتش بیشتر باشه به همین ترتیب تا یک دور کامل واسه لودینگ بزنه) خودProgressBar توی B4A دو مدل شکل داره . یکیش همینه که مجید گذاشته(توی انجمن آموزشش هست). نیازی به عکس نیست برای شکل بالا. برای شکل های دیگه بله نیاز به عکس هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سلام عزیزانتو برنامم یه عکس دارم که میخوام مثل پلیر که cd در حال چرخشه عکس هم بچرخه اگه میشه نمونه عکسی رو که میگی که جوری بهمون نشون بده(توی بخش گرافیک) که برات یه کاریش کنیم *خوشمزه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ چرا همون عکسو به صورت gif نمیذاری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ عکس متحرک که بلدم بزارم کلا بحث چرخیدن رو میخوام آخه عکس نمونه بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ از انیمیشن باید استفاده کنی فک کنم هس آموزشش از عکس حرکتی هم میتونی استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ خب برای اینکار میشه از کتابخونه Animation استفاده کرد بنده یک کد کوچیک از چرخش یک دکمه رو قرار میدم واست Sub Globals Dim a1 As Animation Private Button1 As Button End Sub و کد رو ما توی رویداد کلیک دکمه می نویسیم( این فقط مثاله) Sub Button1_Click a1.InitializeRotateCenter("",0,360,Button1) a1.Duration = 500 a1.RepeatCount = 1 a1.RepeatMode = a1.REPEAT_RESTART a1.Start(Button1) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ این خودش دو سه دور میچرخونه میخوام بزارم تو تایمر و بصورت ریز و آروم بچرخه یعنی مثل ثانیه شمار ساعت عقربه ای بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ خب Duration واسه همینه دیگه. Duration رو که بیشتر کنی خیلی آروم میچرخه.و تعداد تکرار هم داره میتونی مشخص کنی و دلخواهی هستش. بدون تایمر هم میتونی این کارو به صورت بی نهایت انجام بدی.یکم روش کار کن جواب میگیری قطعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfannew 49 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ خب برای اینکار میشه از کتابخونه Animation استفاده کرد بنده یک کد کوچیک از چرخش یک دکمه رو قرار میدم واست Sub Globals Dim a1 As Animation Private Button1 As Button End Sub و کد رو ما توی رویداد کلیک دکمه می نویسیم( این فقط مثاله) Sub Button1_Click a1.InitializeRotateCenter("",0,360,Button1) a1.Duration = 500 a1.RepeatCount = 1 a1.RepeatMode = a1.REPEAT_RESTART a1.Start(Button1) End Sub سلام اقا مجید میشه کاری کرد که هر وقت روی باتون کلیک شد به صورت داعمی بچرخه و اگر دوباره کلیک شد متوقف بشه؟؟؟؟ شرمنده میدونم تاپیک قدیمی رو بالا اوردم ولی خیلی به این اموزش نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سلام اقا مجید میشه کاری کرد که هر وقت روی باتون کلیک شد به صورت داعمی بچرخه و اگر دوباره کلیک شد متوقف بشه؟؟؟؟ شرمنده میدونم تاپیک قدیمی رو بالا اوردم ولی خیلی به این اموزش نیاز دارم دوست عزیز کاری نداره باید با استفاده از if و else شرط بزاری که اگه یه بار کلیک شد بچرخه و اگه دوبار کلیک شد متوقف بشه این فیلمو ببین کمکت میکنه http://s6.picofile.com/file/8217375284/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1_%D8%B4%D8%B1%D8%B7%DB%8C_if.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ هرکاری کردم نشد تو تایمر گزاشتم و اون قسمت چرخش رو نوشتم تو لیبل و بهش اضاف کردم تا ی دقیقه مث استارت ماشین میمونه و بعد دو دقیقه میچرخه و تند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام عزیزان
تو برنامم یه عکس دارم که میخوام مثل پلیر که cd در حال چرخشه عکس هم بچرخه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.