mr.shi 34 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ دوستان چطور باید این شبیه سازو به B4A معرفی کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ تاحالا اسم این شبیه سازو نشنیدم و فکرم نمیکنم ک به بیسیک متصل بشه چرا از شبیه ساز YouWave یا جنی موشن استفاده نمیکنید ? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ مشکل من با اینه که میخوام برنامه با رزلویشن های مختلف تست کنم با youwave میشه ؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ مشکل من با اینه که میخوام برنامه با رزلویشن های مختلف تست کنم با youwave میشه ؟؟؟؟؟؟؟ با جنی موشن میشه اموزش هاشم داخل انجمن موجوده جست و جو بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ جنی موشن دانلود کردم اما user و pass میخواد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ خوب ی دونه بسازید از ادرس زیر https://www.genymotion.com/#!/auth/account-creation لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
دوستان چطور باید این شبیه سازو به B4A معرفی کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.