Farzad Musavi 576 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان عزیز آموزش دیتا بیس آنلاین هم توسط مهدی عزیز آماده و تو فروشگاه قرار گرفت الان همونطور که میدونین برنامه های آنلاین کاربرد خیلی زیادی دارن پس یاد گرفتنش هم برا هر برنامه نویسی ضروریه در این بخش آموزشی یاد میگیریم که: ۱- چگونه یک DataBase از نوع MySQL بسازیم ۲- چگونه ساختار DataBase ساخته شده رو مشخص کنیم ۳- ساخت فایل های PHP مورد نیاز ۴- نحوه ارتباط بیسیک۴اندروید با DataBase و اضافه کردن اطلاعات جدید ۵- نحوه ارتباط بیسیک۴اندروید با DataBase و حذف کردن اطلاعات خاص Demo این Package آموزشی رو میتونید در آپارات مشاهده کنید: http://www.aparat.com/v/zrLNF 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ تشکر از فرزاد عزیز برای پست این مطلب لینک خرید آموزش تصویری نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ دادا من که مدیر و مسول و ارشد نیستم نمیشه بیام اسکایپ؟ *گاز* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ شما هم بیا اسکایپ ... کمی چونه بزن شاید دلشون برحم اومد!!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ راستی یه نظر دارم... شما هم میتونید قسمتی بذارید برای اینکه کاربرای سایت هم بتونند آموزشی یا سورسی برای فروش بذارند. البته باید طوری باشه که اول با مسئولی هماهنگ و پس از بررسی و تایید بتونه بفروشه حالا شما هم درصدی از این فروش طبق قراردادی سهیم بشین... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ دادا من که مدیر و مسول و ارشد نیستم نمیشه بیام اسکایپ؟ *گاز* شما که تاج سر هستید و استاد ما *قلب* رو چشم *همینه*بیا اسکایپ *خنده* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ راستی یه نظر دارم...شما هم میتونید قسمتی بذارید برای اینکه کاربرای سایت هم بتونند آموزشی یا سورسی برای فروش بذارند. البته باید طوری باشه که اول با مسئولی هماهنگ و پس از بررسی و تایید بتونه بفروشه حالا شما هم درصدی از این فروش طبق قراردادی سهیم بشین... تبلیغش رو زدیم دیگه *خنده* shop.basic4android.org رو ببین . بنر زدم برای همین کار *ناز* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ این ک قبلش نبود!!! برای اولش خوبه ، ولی اگر قراردادی ، قوانینی بذارین بهتره تا اینکه شماره بدین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ دادا من که مدیر و مسول و ارشد نیستم نمیشه بیام اسکایپ؟ *گاز* چند هفته پیش قول دادن برای اعضایی که فعالن یکارایی تو فروشگاه صورت بدن... احتمالا خاطرشون باشه و بعدا اینکارو انجام میدن*چشمک* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ چند هفته پیش قول دادن برای اعضایی که فعالن یکارایی تو فروشگاه صورت بدن...احتمالا خاطرشون باشه و بعدا اینکارو انجام میدن*چشمک* تاپیک درخواست همکاری زدیم دگ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ چند هفته پیش قول دادن برای اعضایی که فعالن یکارایی تو فروشگاه صورت بدن...احتمالا خاطرشون باشه و بعدا اینکارو انجام میدن*چشمک* شوخی کردم... خودم فولم این آموزشو. الان هر کی چیز به درد بخوری واسه فروش داره می تونه تو فروشگاه بزاره داداش. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ بله سر قول هامون هستیم . باشه قوانین هم تدوین میکنم تاپیک رو میزنم و بنر رو هم عوض میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام چرا حروف فارسی رو اینجور برای من نمایش میده Collation هم درست تنظیم کردم http://lataief.ir/addline/showesm.php نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ این با دیتابیس آنلاین زدی یا ن اگه که تو یه صفحه باشه یه کد برای نمیدونم اچ تی ام ال بود یا پی اچ پی که متن رو درست میکرد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ دقیقا طبق فایل ها و آموزش های آقا مهدی هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ 100% شما utf-8 نذاشتین به این شکل شده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ ندیدم متاسفانه بزار خودشون بیان*مرسی* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اتفاقا Collation رو utf8_persian_ci قرار دادم اما درست نمیشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ ن باید حتما واسه اون php یه کد بزاری نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ باید از این دوتا استفاده کنید تاجایی که اطلاع دارم (php بلد نباشی همینو داره دیگه*زبونک*) set names "utf8" mysql_query('set names "utf8"'); نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.