mahdi tahan 723 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام من میخوام اطلاعاتی ک میگیرم رو داخل لیبل بیارم به این صورت که هر فیلد دیتابیس رو در یک خط نشون بده. خیلی خیلی فوریه ممنون میشم جواب بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اساتید اگر میدونید کمک کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام من میخوام اطلاعاتی ک میگیرم رو داخل لیبل بیارم به این صورت که هر فیلد دیتابیس رو در یک خط نشون بده. خیلی خیلی فوریه ممنون میشم جواب بدید توی آموزش های سایت هستش دیگه! اخیرا آقا شهاب اسکندری یه آموزش رایگان هم گذاشته بودند. اطلاعات رو به همون شکل که از هم جدا می کنید و توی فیلدهای دیتابیس آفلاین میریزید، به همون شکل میتونی توی مولتی پنل قرار بدید یا داخل یک لیبل قرار بدید و با crlf بین هر قسمت یک اینتر ایجاد کنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام من میخوام اطلاعاتی ک میگیرم رو داخل لیبل بیارم به این صورت که هر فیلد دیتابیس رو در یک خط نشون بده. خیلی خیلی فوریه ممنون میشم جواب بدید درود شما مگه اطلاعات رو با استفاده از # از هم جدا نکردید ؟ خب یک مولتی پنل تشکیل بدید و اطلاعات رو با حلقه و Split کردن از هم جدا کنید و هر ایندکس مورد نظرتون رو به هر Label که دوست داشتید نسبت بدید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ من یک برنامه درست کردم و می خوام تو بازار قرار بدم .تو منابع اسم سایت شما رو زدم ولی بازار میگه این سایت برای ما محفوظه و باید مدیرش به ما ایمیل بزنه.الان 2 ماه که من منتظر ارسال ایمیل شما به بازارم.هرچی زنگ هم میزنم مدیر سایت جواب نمیده.من به خاطر اینکه درامدم حروم نباشه تاالان اسم شما رو از منابع برنامم بر نداشته ام وگرنه میتونم اسم سایت شما رو از برنامم بر دارم.لطفا جواب بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsan.bbb 5 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ در در 1393/09/30, 14:25:35، مهدی ایزدی گفته است : تشکر از فرزاد عزیز برای پست این مطلب لینک خرید آموزش تصویری فروشگاه رو هیچوقت باز نمیکنه مینویسه صفحه مورد نظر یافت نشد این کی درست میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، Ehsan.bbb گفته است : فروشگاه رو هیچوقت باز نمیکنه مینویسه صفحه مورد نظر یافت نشد این کی درست میشه https://answercenter.ir/store/category/4-فیلم-آموزشی-برنامه-های-آنلاین/ برید از توی فروشگاه هر چیزی رو میخواین انتخاب کنید عزیزم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir2k 0 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سلام امیدوارم خوب باشید من از هاست رایگان برای تست استفاده میکنم ولی هر چقد فایلای پی اچ پیو آپلود میکنم و به لینکش میرم هیچی نمیشه و منو به سایتی به این لینک ارجا میکنه http://parked-domain.org/ ادرس فایلم هم http://amir2kt.byethost7.com/htdocs/show.php و وقتی بارگذازیو میزنم قالب سایتی که ارجا میشه میاد لطفا کمک کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سلام از سایت رایگان استفاده نکنید هموطن اگر هدف فقط تست هست، سرور مجازی نصب بفرمایید اگر نه که یه هاست رایگان خیلی خیلی ارزون با یه دامنه تهیه کنید که خیالتون هم راحت باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir2k 0 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ در 17 ساعت قبل، shahab.es گفته است : سلام از سایت رایگان استفاده نکنید هموطن اگر هدف فقط تست هست، سرور مجازی نصب بفرمایید اگر نه که یه هاست رایگان خیلی خیلی ارزون با یه دامنه تهیه کنید که خیالتون هم راحت باشه مگه با localhost میشه؟ برنامه wamp نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ در 26 دقیقه قبل، amir2k گفته است : مگه با localhost میشه؟ برنامه wamp بله برای تست میتونید روی localhost تست کنید... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.