Shaye 0 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ تمام کارایی که تو اموزش باید انجام بدیم واسه راه اندازی ابزارها انجام دادم اما بازم امولاتور اجرا میشه خودش اما برنامه رو اجرا نمیکنه اونجا که زده restart adb اینکارم کردم اما بازم درست نشد چکار باس کنم که برنامه رو امولاتور اجرا شه ** برنامه رو.رو.گوشی تست کردم کار داد پس مشکل از برنامه نیست اینی که با خط مشخص کردم واسه شما هم هست ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ با سلام دوست عکس لطفا عکس هارو با کیفیت بهتر و بزرگتر پیوست کنید هیچی پیدا نیست که بخوام ببینم مشکل از کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shaye 0 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ الان پاک کردم عکس ها رد دوباره اپلود کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ الان پاک کردم عکس ها رد دوباره اپلود کردم ار چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shaye 0 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ ار چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟ امولاتور خاصی نصب نکردم .همون که تو قسمت tools, run adv manager. هست منظورمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ فایل ADB.BAT رو اجرا کنید ببینید مشکل حل نمیشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shaye 0 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ Adb. رو.هم اجرا کردم درست نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم اینو شنیدی؟ اس دی کی داره همینو میگه وایسا تا امالاتورت باز شه اون نوت فوند هم به دلیل وصل نبودن به اینترنت که تاثیری نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Shaye 0
تمام کارایی که تو اموزش باید انجام بدیم واسه راه اندازی ابزارها انجام دادم اما بازم امولاتور اجرا میشه خودش اما برنامه رو اجرا نمیکنه
اونجا که زده restart adb اینکارم کردم اما بازم درست نشد
چکار باس کنم که برنامه رو امولاتور اجرا شه
** برنامه رو.رو.گوشی تست کردم کار داد پس مشکل از برنامه نیست
اینی که با خط مشخص کردم واسه شما هم هست ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.