coco 1,746 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان دلم خیلی براتون تنگ شده بود با این که هر روز میومدم و یه سری میزدم اما نمیشد پستی بدم یعنی حوصله نداشتم وگرنه درس که نمیتونه دست و پا گیر ما باشه... خب یه سوال داشتم ازتون ؟؟؟؟؟؟؟؟ من دیروز آموزش دیتابیس آنلاین آقای ایزدی رو خریدم و دانلود کردم و امروز تا رسیدم خونه شروع به دیدن کردم! بعد حالا تا قسمت 4 دیدم ولی یه سوال برام به وجود اومده!!! چجوری یه متغیر رو توی دیتابیس آپدیت کنیم؟؟؟؟؟؟ مثلا ما یه ستون تو دیتابیس داریم به اسم a مقدار این ستون توی ردیف 4 هست === 5 خب حالا چجوری من باید بگم : UPDATE tbl SET a=a+1 WHERE ID=5 این برا دیتابیس آفلاین با کتاب خانه sql یه خط کد هست! البته نمیدونم درست هست یا نه؟ ولی میخوام بدونم چجوری میشه این عمل آپدیت رو انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :crazy: :S کد های php اش رو کسی داره؟؟؟ "لطفا!" همچنین از آقای ایزدی عزیز تشکر میکنم که خییییلیییییییی آموزش خوبی داده بودن! ""همچنین از آقای آرتای عزیز معذرت میخوام , واقعا حواسم نبود که تاپیک بزنم!"" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام تا جایی که اطلاع دارم دیتابیس یه جور انتخاب / ویرایش و وارد میشه آفلاین یا انلاین نداریم تو این مورد ! سلام عزیز منظوز من از آنلاین این بود که کدش رو برای فایل php میخوام! البته خودم حلش کردم! ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ دوستان کسی نمیدونست؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iran3tup 6 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام تا جایی که اطلاع دارم دیتابیس یه جور انتخاب / ویرایش و وارد میشه آفلاین یا انلاین نداریم تو این مورد ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iran3tup 6 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ خداروشکر اگه حل کردید راه حلشو هم بگید دوستان فعلی یا کاربران گوگل هم از اینجا رد شدن بدونن چیکار کردین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان
دلم خیلی براتون تنگ شده بود با این که هر روز میومدم و یه سری میزدم اما نمیشد پستی بدم یعنی حوصله نداشتم وگرنه درس که نمیتونه دست و پا گیر ما باشه...
خب
یه سوال داشتم ازتون ؟؟؟؟؟؟؟؟
من دیروز آموزش دیتابیس آنلاین آقای ایزدی رو خریدم و دانلود کردم و امروز تا رسیدم خونه شروع به دیدن کردم!
بعد حالا تا قسمت 4 دیدم ولی یه سوال برام به وجود اومده!!!
چجوری یه متغیر رو توی دیتابیس آپدیت کنیم؟؟؟؟؟؟
مثلا ما یه ستون تو دیتابیس داریم به اسم a
مقدار این ستون توی ردیف 4 هست === 5
خب حالا چجوری من باید بگم :
UPDATE tbl SET a=a+1 WHERE ID=5
این برا دیتابیس آفلاین با کتاب خانه sql یه خط کد هست!
البته نمیدونم درست هست یا نه؟
ولی میخوام بدونم چجوری میشه این عمل آپدیت رو انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :crazy: :S
کد های php اش رو کسی داره؟؟؟ "لطفا!"
همچنین از آقای ایزدی عزیز تشکر میکنم که خییییلیییییییی آموزش خوبی داده بودن!
""همچنین از آقای آرتای عزیز معذرت میخوام , واقعا حواسم نبود که تاپیک بزنم!""
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.