حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سلام میخاستم بدونم وقتی دیتابیس آنلاین دانلود میکنیم وجایگزین دیتای قبلی میکنیم و یه سری رکورد که اضافه میشه چه جور میشه رکوده های اضافه شده رو متمایز کرد یعنی مثلا رنگ پنلش زرد بشه بعد کاربر برنامه رو بست و دوباره اومد تو برنامه رنگ پنلش مثل بقیه بشه (یعنی فقط یه بار پنلش رنگش تغییر کنه ) خودم یه چیزای تو ذهنم هست ولی خب دانشم کمه دیگه . آدم وقتی چیزی بلد باید بپرسه تا یاد بگیره حالا در هر جایگاهی که باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سلام حسین اقا شکسته نفسی میکنید، دانشتون خیلی هم عالیه من به ذهنم اومد، شما یه فیلد بذاری مثلا به اسم Updated دیتا های توی بانکت رو همه رو بذار 0 اونایی رو که از بانک انلاین میگیری، مقدارشون رو 1 بذار وقتی هم که برنامه داره بسته میشه، بیا و همه رو 0 کن با هم همینطوری یهویی "update tbl set updated = 0" :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حاج حسین 2,098
سلام
میخاستم بدونم وقتی دیتابیس آنلاین دانلود میکنیم وجایگزین دیتای قبلی میکنیم
و یه سری رکورد که اضافه میشه چه جور میشه رکوده های اضافه شده رو متمایز کرد
یعنی مثلا رنگ پنلش زرد بشه بعد کاربر برنامه رو بست و دوباره اومد تو برنامه رنگ پنلش مثل بقیه بشه (یعنی فقط یه بار پنلش رنگش تغییر کنه )
خودم یه چیزای تو ذهنم هست ولی خب دانشم کمه دیگه .
آدم وقتی چیزی بلد باید بپرسه تا یاد بگیره حالا در هر جایگاهی که باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.