mahdavifar 20 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ کسی هست این سوال بنده رو جواب بده؟؟؟؟ به کد زیر aria.OpeninCafebazaar(DataMap.Get("link")) Error میده گزینه ی aria رو نمیشناسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ کتابخانه AriaLib رو باید تیک بزنید. و بالای همین کد تعریفش کنید. Dim aria As AriaLib لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ aria رو تعریف کردم، اما OpeninCafebazaar جز آرگومان هاش نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ aria رو تعریف کردم، اما OpeninCafebazaar جز آرگومان هاش نیست نمیدونم کتابخانه آریا همچین تابعی داره یانه. اما نیازی هم نیست از کتابخانه خاصی استفاده کنید. خودتون ساب زیر رو ایجاد کنید: Sub OpeninCafebazaar(link As String) Dim ii As Intent ii.Initialize(ii.ACTION_VIEW,link) StartActivity(ii) End Sub بعد کدتون رو اینجوری بنویسید: OpeninCafebazaar(DataMap.Get("link")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام اموزش قسمت های مهم کتابخانه AriaLib ک اون چیزیو ک شما میخواید هم داره http://answercenter.ir/topic/4690-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%85-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib/ عذر میخوام پوش نوتیفیکیشن چ ربطی داره به باز کردن برنامه درکافه بازار ک موضوع تاپیک نوشتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام منم این مشکل رو داشتم حل شد (برای لینک دادن پوش به صفحه برنامه میخوای) 1- کتابخونتو اپدیت کن 2- dim aria1 as ariaMarket فک کنم درستش بود 3- ی جستجو تو سایت میکردی هم کتابخونش هست هم اموزشش و هم سورس نمونش 4- موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ aria رو تعریف کردم، اما OpeninCafebazaar جز آرگومان هاش نیست توی آموزش از ورژن قدیمی آریا لیب استفاده شده ، شما به جای کدی که گفتین ارور میده از این کد استفاده کنین : Dim aria As AriaMarkets aria.Cafebazaar_SafheBarname(DataMap.get("Package")) این کتابخونه تنها با PackageName صفحه برنامه رو در بازار باز میکنه ، حالا اگه خواستین با لینک اون برنامه باز کنیدش یعنی به این صورت : https://cafebazaar.ir/app/ariagp.dictionary/ از روش آقا پژمان برین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdavifar 20
کسی هست این سوال بنده رو جواب بده؟؟؟؟
به کد زیر
aria.OpeninCafebazaar(DataMap.Get("link"))
Error میده
گزینه ی aria
رو نمیشناسه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.