alirezn 68 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان این مشکل جدید اومده سراغم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ ولی یه مشکل دیگه دارم توی مرحله آخر دوست عزیز Avd Manager رو باز کنید و ی دستگاه مجازی بسازید بعد ک ساختید و اجرا شد راحت ران بگیرید از برنامه هاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز چیز عجیبی نیست اگر جست و جو میکردید 100000000000تا مشابه این پیدا میکردید ایراد از Configure Paths هستش ادرس فایل Android.jar و Javac رو یا ندادید یا اشتباه دادید از قسمت Configure Paths ادرس دهی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز چیز عجیبی نیست اگر جست و جو میکردید 100000000000تا مشابه این پیدا میکردید ایراد از Configure Paths هستش ادرس فایل Android.jar و Javac رو یا ندادید یا اشتباه دادید از قسمت Configure Paths ادرس دهی کنید نه الیاس جان درست دادم آدرس هارو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ نه الیاس جان درست دادم آدرس هارو لطف کن یه عکس بگیر ازش علم غیب داریم :oops: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ امکان نداره اگر درست داده باشید همچین مشکلی پیش نمیاد دیباگ رو روی حالت Release قرار بدید و مجددا و صحیح ادرس بدید و دوباره تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ لطف کن یه عکس بگیر ازش علم غیب داریم :oops: توی پست اول گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ توی پست اول گذاشتم از Configure Paths میگم نه از ارور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ امکان نداره اگر درست داده باشید همچین مشکلی پیش نمیاد دیباگ رو روی حالت Release قرار بدید و مجددا و صحیح ادرس بدید و دوباره تست کنید این کارو هم کردم نشد غیر ممکنه که آدرس هارو اشتباه داده باشم از طریق دکمه browse فایل هارو انتخاب کردم و بهش دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام این مشکل خیلی عجیب نست من روش یه هفته کار کردم http://s6.picofile.com/file/8217940400/adb_Tools_.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ فایل هاشو توی تولس اکسترکت میکنی بعد اجراشون میکنی تمام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ از Configure Paths میگم نه از ارور بفرما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام این مشکل خیلی عجیب نست من روش یه هفته کار کردم http://s6.picofile.com/file/8217940400/adb_Tools_.zip.html مرسی دمت گرم درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ بفرما http://s6.picofile.com/file/8217940400/adb_Tools_.zip.html دانلود کنید و در پوشه Tools کپی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ ولی یه مشکل دیگه دارم توی مرحله آخر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezn 68
سلام دوستان
این مشکل جدید اومده سراغم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.