علی علایی 161 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ با سلام میخاستم بدونم ما تو این قفل گذاری روی دیتابیس sqlite میایم دیتابیسو قفل گذاری میکنیم حالا ما میایم دیتابیس دانلود میکنیم و جایگزین دیتای قبلی میکنیم تو این حالت بازم پسورد که گذاشتیم هست یا خیر ببخشید اگر بد توضیح دادم فک کنم تونسته باشم منظور رو برسونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ چرا کسی جواب سوال منو نمیده ؟ یعنی اینقدر سوالم سخته ؟؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ با سلام میخاستم بدونم ما تو این قفل گذاری روی دیتابیس sqlite میایم دیتابیسو قفل گذاری میکنیم حالا ما میایم دیتابیس دانلود میکنیم و جایگزین دیتای قبلی میکنیم تو این حالت بازم پسورد که گذاشتیم هست یا خیر ببخشید اگر بد توضیح دادم فک کنم تونسته باشم منظور رو برسونم کسی نبود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
با سلام
میخاستم بدونم ما تو این قفل گذاری روی دیتابیس sqlite میایم دیتابیسو قفل گذاری میکنیم
حالا ما میایم دیتابیس دانلود میکنیم و جایگزین دیتای قبلی میکنیم تو این حالت بازم پسورد که گذاشتیم هست یا خیر
ببخشید اگر بد توضیح دادم فک کنم تونسته باشم منظور رو برسونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.