alinoori 123 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام میخواستم سورس یه وبلاگ رو با httpjob دان کنم بریزم توstring ولی سورس کامل دان نمیشه فقط تا <!DOCTYPE html>سورس رو میخونه و در میاره . تحقیق کردم میگن برای تشخیص مرور گرو سئوو...این کد رو میزارن . ظاهرا با این کتابخونه نمیشه .با وب ویو هم نمیخوام اون مقادیر رو بگیرم .فقط با رجکس در میاد حالا سوال اینجاس چرا دانلود منیجر ویندوزidm صفحه رو دانلود میکنه . ولی اندروید نه!!!!!! هر کی روشی داره تا وبلاگو دور بزنم .بگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اره فقط دانلود تمام وبلاگای رز بلاگ اینجورین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام فقط میخواید سورس وبلاگ رو دانلود کنید ؟؟ لطف کنید ادرس وبلاگو بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اره فقط دانلود تمام وبلاگای رز بلاگ اینجورین سلام. بیا با گت المنت با استفاده از تگ HTML سورس رو بگیر ببین چی میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام. بیا با گت المنت با استفاده از تگ HTML سورس رو بگیر ببین چی میشه. با گت المنت میشه ولی من یه متن رو میخوام در بیارم تو گت المنت عکسو و ... همه چی لود میشه .و کلا سرعت میاد پایین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alinoori 123
سلام
میخواستم سورس یه وبلاگ رو با httpjob دان کنم بریزم توstring
ولی سورس کامل دان نمیشه
فقط تا <!DOCTYPE html>سورس رو میخونه و در میاره .
تحقیق کردم میگن برای تشخیص مرور گرو سئوو...این کد رو میزارن .
ظاهرا با این کتابخونه نمیشه .با وب ویو هم نمیخوام اون مقادیر رو بگیرم .فقط با رجکس در میاد
حالا سوال اینجاس چرا دانلود منیجر ویندوزidm صفحه رو دانلود میکنه . ولی اندروید نه!!!!!!
هر کی روشی داره تا وبلاگو دور بزنم .بگه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.