JfM 11 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ دوستان من جدیدا وقتی می خوام یه امولاتور استارت کنم این صفحه می یاد و پر می شه ولی هیچ اتفاقی نمی افته هرکاری می کنم امولاتورام هیچ کدومشون استارت نمی خورن برای چیه ؟ این صفحه کامل پر می شه فقط و بعدش تموم و هیچ خبری هم از امولاتور نمی شه لطفا بگین خیلی حیاتیه برام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ سلام و درود خب شما api 8 رو نصب کردید . بدون شک یک قسمتی از فایل ها رو به درستی کپی نکردید آموزش نصب و کار کردن با API 14 توی انجمن هست . اگه اگه لزومی ندارید که با api 8 کار کنید به اون مراجعه کنید خیلی بهتره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
JfM 11
دوستان من جدیدا وقتی می خوام یه امولاتور استارت کنم این صفحه می یاد و پر می شه ولی هیچ اتفاقی نمی افته هرکاری می کنم امولاتورام هیچ کدومشون استارت نمی خورن
برای چیه ؟ این صفحه کامل پر می شه فقط و بعدش تموم و هیچ خبری هم از امولاتور نمی شه
لطفا بگین خیلی حیاتیه برام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.