siroos12 14 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام،دوستان کسی بسته آموزشی میشناسه که خوب درس داده باشه،من بخرم؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام ببینید بستگی داره ک شما چ موضوعی رو میخواید یاد بگیرید بسته به نیازتون هست ک می خواین چی یاد بگیرین مثلا ساخت حرفه ای کتاب؟ دیتابیس انلاین؟ Json?? Http?? دقت کنید چی لازم دارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ من فقط میخوام ی برنامه زیارت عاشورا صوتی که خودش اتوماتیک اسکرول بشه و صوت پخش بشه. بنویسم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ من فقط میخوام ی برنامه زیارت عاشورا صوتی که خودش اتوماتیک اسکرول بشه و صوت پخش بشه. بنویسم. خوب اینکه اصلا پول نمیخواد اموزشاش داخل انجمن کاملا رایگان موجوده جست و جو کنید و بگردید بخش هارو پیدا میکنید ایده خوبی دادید ها برم بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ چی جستو جو کنم؟؟ مطالب آموزشی سایت رو نگاه کردم اما چیزی نبود. لطفا راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ خوب اینکه اصلا پول نمیخواد اموزشاش داخل انجمن کاملا رایگان موجوده جست و جو کنید و بگردید بخش هارو پیدا میکنید ایده خوبی دادید ها برم بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ چی جستو جو کنم؟؟ مطالب آموزشی سایت رو نگاه کردم اما چیزی نبود. لطفا راهنماییم کنید. ببینید دوست عزیز.. منتظر این نباشید که اسم یک تاپیک باشه آموزش نوشتن برنامه زیارت آشورا صوتی با اسکرول ویو باید تک تک آموزش های مربوطه رو ببینید ، هم مربوط به لیست ویو ، هم اسکرول ویو ف هم کنترل ابزارها ، هم تگ و سندر و کار با دیتابیس آفلاین و ... آموزش ساخت تنظیمات و .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ خب اینجا همه آموزش ها رو گذاشته که من یاد بگیرم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ چی جستو جو کنم؟؟ مطالب آموزشی سایت رو نگاه کردم اما چیزی نبود. لطفا راهنماییم کنید. ببینید واسه متن زیارت عاشورا متنشو ک باید بریزید داخل دیتابیس و با Sql و Cursor کار کنید و توی لیبل بیارینش و اسکرولش کنید واسع متن همچنین میتونید از کتابخانه فراخوانی شهاب جان استفاده کنید ک ب نظر من واسه شما ساده تر و بهتر هست و متن هم باهاش اسکرول میشه واسه پخش صوت هم مدیا پلیر جست و جو کنید میاد کلا دو کلمه فراخوانی و مدیاپلیر رو جست و جو کنید حله اگر جایی هم ایراد داشتید تاپیک بزنید شک نکنید پاسخ داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام،دوستان کسی بسته آموزشی میشناسه که خوب درس داده باشه،من بخرم؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.