yasin011 285 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام. راستش هرچقدر میچرخم مطالب درمورد اندازه ی لیبل و فونت هست . من میخوام فونتم اندازه لیبل باشه . اگه اسپم شد شرمنده چون واقعا نمیدونم چطور باید با اون کد ها بتونم کار خودمو را بندازم. روش کار کردم نتیجه نرسیدم تایپیک زدم./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ عذر میخوام فونتتون اندازه لیبل باشه ؟؟؟ میشه یکم کاملتر توضیح بدید ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ عذر میخوام فونتتون اندازه لیبل باشه ؟؟؟ درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ یعنی چی فونت اندازه لیبل بشه ؟ Label1.TextSize یک مقدار از نوع Int میگیره که میتونید اون رو با هر چیزی تنظیم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ Sub SetTextSize(lbl As Label, txt As String) Dim dt As Float Dim limit = 0.5 As Float Dim h As Int lbl.Text = txt lbl.TextSize = 72 dt = lbl.TextSize h = stu.MeasureMultilineTextHeight(lbl, txt) Do While dt > limit OR h > lbl.Height dt = dt / 2 h = stu.MeasureMultilineTextHeight(lbl, txt) If h > lbl.Height Then lbl.TextSize = lbl.TextSize - dt Else lbl.TextSize = lbl.TextSize + dt End If Loop End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ یعنی چی فونت اندازه لیبل بشه ؟ من یه لیستی از فونت هارو دارم. یه اسم مینویسم چند مدل بهم نشون میده . حالا یکی اسمش زیاده. مثلا مثلا محمد مهدی . این از لیبل میزنه بیرون . میخوام فونتمبا لیبل مچ بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ h = stu.MeasureMultilineTextHeight(lbl, txt) Do While dt > limit OR h > lbl.Height dt = dt / 2 h = stu.MeasureMultilineTextHeight(lbl, txt) سلام . من به این شکل جواب گرفتم آقا مجید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ آخرین آپمه . دوستان عذرخواهی بابت اسپم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ یه نگاهی به اینجا هم بنداز شاید مشکلت حل شد: http://answercenter.ir/topic/539-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-label-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ ببین یه تابع از کتابخانه SmartString هست که میاد اندازه فونت و متن رو به ارتفاع لیبل تنظیم میکنه. برعکس کاری که ما میکنیم و ارتفاع لیبل رو به اندازه متن میگیرم این عمل میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yasin011 285
سلام. راستش هرچقدر میچرخم مطالب درمورد اندازه ی لیبل و فونت هست .
من میخوام فونتم اندازه لیبل باشه .
اگه اسپم شد شرمنده چون واقعا نمیدونم چطور باید با اون کد ها بتونم کار خودمو را بندازم. روش کار کردم نتیجه نرسیدم تایپیک زدم./
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.