alifire2011 5 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام بچه های من اولین بارمه دارم پست می زارم اگه اشتباه گزاشتم ببخشید ولی سوالم اینه که من هروقت تیک کتابخونه Ahviewpager رو میزارم تا فراخوانی بشه برنامم error میده Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\android-support-v4.jar کمک کنید لطفاااا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
8611670474 3 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ ببخشید تاپیک قدیمیو میارم بالا. اما منم همین مشکلو دارم.B4a من ورژن 5.80 و ahviewpager من ورژن 3 ودقیقا ارورم اینه : Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\com.android.support:support-v4.jar فایلی که دادید رو دانلود کردم و در مسیر کتابخانه ها بردم. ولی بازم همین ارورو دارم.چکار باید بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
8611670474 3 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان به خاطره ورژن 3 ahviewpager بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ درود فایل زیر زو دانلود کنید از حالت فشرده خارج کنید و داخل پوشه کتابخانه های بیسیکتون بریزید http://s6.picofile.com/file/8192439318/android_support_v4.jar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alifire2011 5 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ درود فایل زیر زو دانلود کنید از حالت فشرده خارج کنید و داخل پوشه کتابخانه های بیسیکتون بریزید http://s6.picofile.com/file/8192439318/android_support_v4.jar.html مرسی حل شد :* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alifire2011 5
سلام بچه های من اولین بارمه دارم پست می زارم اگه اشتباه گزاشتم ببخشید ولی سوالم اینه که من هروقت تیک کتابخونه Ahviewpager رو میزارم تا فراخوانی بشه برنامم error میده
Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\android-support-v4.jar
کمک کنید لطفاااا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.