دوستان من توی برنامه یه موزیک رو دانلود میکنم بعد یه دکمه پخش براش گذاشتم و این کدها رو توش نوشتم :
Sub btnplay_Click
If File.Exists(File.DirRootExternal & "/safireshgh", "m.mp3") = False Then
ToastMessageShow("فایل وجود ندارد. دانلود ابتدا فایل را دانلود کنید",False)
Else
mediaplayer1.Load(File.DirRootExternal & "/pooshe", "m.mp3")
mediaplayer1.Looping=False
mediaplayer1.Play
timer3.Initialize("timer3", 1000)
timer3.Enabled = True
End If
End Sub
حالا من توی این کدها به دکمه گفتم اگه فایل وجود نداشت پیام بده که وجود نداره و اول دانلود کن ..اگر وجود داشت پخشش کن ... توی این حالت طرف اگه دوبار روی دکمه بزنه موزیک دوباره روی موزیک قبلی شروع میکنه به پخش .. خیلی ناجوره .
حالا من میخوام یه شرط دیگه هم بزارم که اگه فایل وجود داشت و در حال پخش شدن هم بود موزیک رو متوقف کن .. من هر چی کد می نویسم واسه این ارور میده و اصلا درست جواب نمیده . من اینطوری براش می نویسم :
If File.Exists(File.DirRootExternal & "/pooshe", "m.mp3") = true AND mediaplayer1.isplaying Then
mediaplayer.pause
end if
سوال
mahfelsoft 130
دوستان من توی برنامه یه موزیک رو دانلود میکنم بعد یه دکمه پخش براش گذاشتم و این کدها رو توش نوشتم :
حالا من توی این کدها به دکمه گفتم اگه فایل وجود نداشت پیام بده که وجود نداره و اول دانلود کن ..اگر وجود داشت پخشش کن ... توی این حالت طرف اگه دوبار روی دکمه بزنه موزیک دوباره روی موزیک قبلی شروع میکنه به پخش .. خیلی ناجوره .
حالا من میخوام یه شرط دیگه هم بزارم که اگه فایل وجود داشت و در حال پخش شدن هم بود موزیک رو متوقف کن .. من هر چی کد می نویسم واسه این ارور میده و اصلا درست جواب نمیده . من اینطوری براش می نویسم :
چیکار میشه کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.