امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ با سلام ، خب خیلی ها برای استفاده های مختلف از نوتیفیکیشن Parse مشکلاتی داشتن که توی این آموزش چند تا نکته گفتم که با روال کار با نوتیفیکیشن و دریافت اطاعات با برنامه آشنا شن چند تا نکته مثل : - ارسال پکیج و باز کردن برنامه در کافه بازار -ارسال لینک و باز کردن در بروزر -تشخیص اینکه ما میخوایم لینک در بروزر باز شه و یا اینکه در بازار -ارسال لینک عکس و نمایش اون امیدوارم مفید بوده باشه ، باز هم اگه سوالی داشتین در خدمتم دانلود 25mb لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ لینک دانلود اضافه شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ لینک دانلود اضافه شد . تشکر این یکی جدیده باید ببینمش رمز فایل؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ تشکر این یکی جدیده باید ببینمش رمز فایل؟؟؟؟؟؟ جدید نیست عزیز. همونیه که توی پست اول وجود داره ، فشرده هم نیست که رمز داشته باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ جدید نیست عزیز. همونیه که توی پست اول وجود داره ، فشرده هم نیست که رمز داشته باشه. رمزش اینه:پیداش کردم BASIC4ANDROID.ORG لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ آقای شاهدی تشکر من ظبق آموزش شما رفتم جلو لینک سایت را باز شد اما تصویر نمیشه با این که کد های توی بیسیک من دقیقا مثل شما است Sub Activity_Resume Dim title, msg, Alert, Hash, Channel As String Dim StartingIntent As Intent Dim JSON As JSONParser StartingIntent = Activity.GetStartingIntent JSON.Initialize(StartingIntent.GetExtra("com.parse.Data")) Dim DataMap As Map DataMap = JSON.NextObject Alert = DataMap.Get("alert") Hash = DataMap.Get("push_hash") Channel = StartingIntent.GetExtra("com.parse.Channel") Log(DataMap.Get("link")) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,DataMap.Get("link")) StartActivity(i) Dim hh As HttpJob hh.Initialize("hh",Me) hh.Download(DataMap.Get("bitmap")) End Sub Sub jobdone( dd As HttpJob) Activity.SetBackgroundImage(dd.getbitmap) End Sub اما نمی دونم چرا خطای زیر را میده: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ شما link رو بد میفرستین و ارور میگه که هیچ برنامه ای نمیتونه اون اینتنت رو هندل کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ شما link رو بد میفرستین و ارور میگه که هیچ برنامه ای نمیتونه اون اینتنت رو هندل کنه ببخشید من متوجه منظورتون نشدم یعنی توی شبیه ساز برنامه نیست تا این لینک تصویر را باز کنه ؟؟؟ یا کد مشکلی داره؟؟؟ ببینید اینبار اومدم از کد خودتون توی آموزش و کدهای خودم توی جیسون پارس و نتیجه براتون عکسشو فرستادم باز هم خطای بالا را میده میشه راهنمایی کنید؟؟؟ این کد شما در آموزشتونه این هم کد من توی جیسون: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ خب شما اصلا لینک رو نمیفرستین و اینتنت ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ خب شما اصلا لینک رو نمیفرستین و اینتنت ارور میده ببخشید من متوجه منظورتون نشدم لینکی که من توی جیسون گذاشتم دقیقا مثل لینک خودتون توی آموزشه!!! خواهش میکنم متوجه اشتباهم کنید اگر ممکنه یه کد لینک برای یه تصویر بذارید ببینم مشکل من چیه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ ببخشید من متوجه منظورتون نشدم لینکی که من توی جیسون گذاشتم دقیقا مثل لینک خودتون توی آموزشه!!! خواهش میکنم متوجه اشتباهم کنید اگر ممکنه یه کد لینک برای یه تصویر بذارید ببینم مشکل من چیه؟؟؟؟ دوست عزیز اگه لینک درسته پس چرا اینتنت ارور میگیره :| ؟ آقای شاهدی تشکر من ظبق آموزش شما رفتم جلو لینک سایت را باز شد اما تصویر نمیشه با این که کد های توی بیسیک من دقیقا مثل شما است Sub Activity_Resume Dim title, msg, Alert, Hash, Channel As String Dim StartingIntent As Intent Dim JSON As JSONParser StartingIntent = Activity.GetStartingIntent JSON.Initialize(StartingIntent.GetExtra("com.parse.Data")) Dim DataMap As Map DataMap = JSON.NextObject Alert = DataMap.Get("alert") Hash = DataMap.Get("push_hash") Channel = StartingIntent.GetExtra("com.parse.Channel") Log(DataMap.Get("link")) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,DataMap.Get("link")) StartActivity(i) Dim hh As HttpJob hh.Initialize("hh",Me) hh.Download(DataMap.Get("bitmap")) End Sub Sub jobdone( dd As HttpJob) Activity.SetBackgroundImage(dd.getbitmap) End Sub اما نمی دونم چرا خطای زیر را میده: شما اصلا لینک رو نمیفرستین و اینجا میگه لینک Null !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگه لینک درسته پس چرا اینتنت ارور میگیره :| ؟ شما اصلا لینک رو نمیفرستین و اینجا میگه لینک Null !!! :S :S :S :89: :89: خواهشا یه لینک بذارید ببینم این لینکی که شما میگید چطوریه؟؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگه لینک درسته پس چرا اینتنت ارور میگیره :| ؟ شما اصلا لینک رو نمیفرستین و اینجا میگه لینک Null !!! یعنی چه؟؟؟؟ آقا امین باور کنید من متوجه منظورتون نمیشم؟؟؟ شما میگید چیکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.