حمید زارع 331 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام خلاصه بگم : میخام وقتی کاربر روی پیامهای دریافتی روی گوشیش نگه میداره علاوه بر آیتمهایی که خود گوشی داره , مثل حذف و ارسال مجدد و ... یه گزینه یا چند گزینه هم خودم اضافه کنم که وقتی میزنه یه کاری که من میخام انجام بده میشه ؟!!! اگه آره چه جوری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ کسی بلد نیس ؟ یا نمیشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام میشه ولی خیلی دردسر داره و نیازمند روت هم هست بهتره از اکلیپس برای این کار استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
خلاصه بگم :
میخام وقتی کاربر روی پیامهای دریافتی روی گوشیش نگه میداره علاوه بر آیتمهایی که خود گوشی داره , مثل حذف و ارسال مجدد و ... یه گزینه یا چند گزینه هم خودم اضافه کنم که وقتی میزنه یه کاری که من میخام انجام بده
میشه ؟!!!
اگه آره چه جوری ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.