hamed6513 1 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان.من یه دیتا بیس ساختم و کد ندیسیش رو انجام دادم ولی وقتی برنامه رو تو گوشی اجرا میکنم همچین اروری میده باید چیکار کنم تا حل بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed6513 1 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام ببین شما توی تصویری که دادی اسم حدولت هست table اما توی کدنویسی اسم جدول رو دادی Dastan که ارور گرفته به شکل زیر دستور اس کیو ال رو بنویس SELECT * FROM table ن این کارو نکردم درست فراخوانیش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ کداتو بذار برادر مطمئن شو که فایل دیتابیس در پوشه files در محل ذخیره پروژه وجود داتشه باشه برای اطمینان هم یه بار اپ رو از روی شبیه سازت پاک کن و دوباره تستش کن کدهات رو هم حتما بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام مفهموم این خطا این هستش که شما تیبلی به اسم dastan وجود نداره. به بزرگ و کوچیک بودن حروف دقت کنید و یا کلا این تیبل رو نساختید. چک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed6513 1 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام مفهموم این خطا این هستش که شما تیبلی به اسم dastan وجود نداره. به بزرگ و کوچیک بودن حروف دقت کنید و یا کلا این تیبل رو نساختید. چک کنید. تیبل رو تعریف کردم ولی ارور میده خوب. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed6513 1 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ تیبل رو تعریف کردم ولی ارور میده خوب. 22.PNG دوستان راهنمایی کنید.تیبل درست کردم تو برنامه هم کد نویسیش رو کردم از روی یه فیلم آموزشی ولی کار نمیکنه.چیکار باید کنم؟ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام ببین شما توی تصویری که دادی اسم حدولت هست table اما توی کدنویسی اسم جدول رو دادی Dastan که ارور گرفته به شکل زیر دستور اس کیو ال رو بنویس SELECT * FROM table لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamed6513 1
سلام دوستان.من یه دیتا بیس ساختم و کد ندیسیش رو انجام دادم ولی وقتی برنامه رو تو گوشی اجرا میکنم همچین اروری میده باید چیکار کنم تا حل بشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.