من توی برنامم از دیتابیس استفاده میکنم راحت از دستورات select استفاده میکنم ومقدار رکورد هارو بهم نشون میده
اما وقتی یه رکوردی رو اپدیت میکنم و یا اضافه میکنم توی برنامه و میگم برو رکورد اپدیت شده رو بخون اونجا هم درسته ولی چیزی توی بانک اطلاعاتی ذخیره نمیشه!
کلا فقط توی برنامه کار میکنه و وقتی برنامه رو ببندم دوباره باز کنم همون اطلاعات قبلیه
sql1.ExecNonQuery("UPDATE tb3 SET b='szzzz' where a='a'")
گفتم هر وقت فیلد a برابر مقدار a بود بیا مقدار b همون رو بذار szzzz
که توی برنامه بعد وقتی میگم بخونش درسته ولی وقتی برنامه رو ببندم مقدارش دوباره برمیگرده به حالت اول انگار چیزی ذخیره نمیشه
دیتابیس آنلاین یاد دارم آفلاین چرا این بازی ها رو درمیاره :|
اینم از کد های activity_create
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("main")
File.Copy(File.DirAssets,"db3.db",File.DirInternal,"db3.db") 'دستور کپی کردن دیتابیس
sql1.Initialize(File.DirInternal,"db3.db",False)
cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tb3")
سوال
ha88an 203
سلام دوستان
من توی برنامم از دیتابیس استفاده میکنم راحت از دستورات select استفاده میکنم ومقدار رکورد هارو بهم نشون میده
اما وقتی یه رکوردی رو اپدیت میکنم و یا اضافه میکنم توی برنامه و میگم برو رکورد اپدیت شده رو بخون اونجا هم درسته ولی چیزی توی بانک اطلاعاتی ذخیره نمیشه!
کلا فقط توی برنامه کار میکنه و وقتی برنامه رو ببندم دوباره باز کنم همون اطلاعات قبلیه
گفتم هر وقت فیلد a برابر مقدار a بود بیا مقدار b همون رو بذار szzzz
که توی برنامه بعد وقتی میگم بخونش درسته ولی وقتی برنامه رو ببندم مقدارش دوباره برمیگرده به حالت اول انگار چیزی ذخیره نمیشه
دیتابیس آنلاین یاد دارم آفلاین چرا این بازی ها رو درمیاره :|
اینم از کد های activity_create
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.