مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ با سلام. بنده 2 لیبل و 1 ادیت تکس در اکیتیویتی دارم. متن لیبل اول : *140* متن ادیت تکس : 1 متن لیبل دوم : # برای مثال، من میخوام موجود شارژم رو بگیرم....الان اگه متون بالا رو جمع ببنیم، این میشه : *140*1# ولی وقتی با کتابخانه phone و با متغیر phoneCalls میخوام اینکار رو انجام بدم، # رو نمیخونه...یعنی با این شماره تماس گرفته میشه : *140*1 # رو نمیخونه چیکار کنم دوستان؟؟آیا برای # باید یک علامت اختصاصی بکار برد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ بفرما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ بفرما ممنون سجاد جان. ولی میشه کد زیر که داخل سورس بود رو توضیح بدی؟ مخصوصا قسمت آخرش i.Initialize(i.ACTION_CALL, "tel:" & Command.Replace("#", "%23")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ توضیح کلیش اینه که میاد # رو جدا میکنه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه که توضیح بدم ولی به قول خودت مشکل نخوندن # رو حل میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ ممنون سجاد جان. ولی میشه کد زیر که داخل سورس بود رو توضیح بدی؟ مخصوصا قسمت آخرش i.Initialize(i.ACTION_CALL, "tel:" & Command.Replace("#", "%23")) command یه استرینگه که بهش توی تابع مقداری داده شده. میاد میبینه اگه داخل این متن # بود ، پاکش میکنه و جایگزینش میکنه با %23 که همون کد کاراکتر مربع هست ، قابل خوندن هست برای اندروید. قبلش هم که مشخصه یه اینتنت هست که مقدار دهی اولیه شده و اکشن تماس واسش در نظر گرفته شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مهدی کفشگر 548
با سلام.
بنده 2 لیبل و 1 ادیت تکس در اکیتیویتی دارم.
متن لیبل اول : *140*
متن ادیت تکس : 1
متن لیبل دوم : #
برای مثال، من میخوام موجود شارژم رو بگیرم....الان اگه متون بالا رو جمع ببنیم، این میشه :
ولی وقتی با کتابخانه phone و با متغیر phoneCalls میخوام اینکار رو انجام بدم، # رو نمیخونه...یعنی با این شماره تماس گرفته میشه :
# رو نمیخونه
چیکار کنم دوستان؟؟آیا برای # باید یک علامت اختصاصی بکار برد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.