filtershod 12 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان امروز با اکلیپس یه لایبرری نوشتم گفتم بزارم اینجا بچه ها استفاده کنن اگه دقت کرده باشید وقتی با کلاس Email کتابخونه Phone برای ارسال ایمیل کد میزنیم و روی گوشی تست می کنیم هرچی برنامه توی گوشی هست رو داخل چوزر میاره! و این برای ارسال ایمیل باگ محسوب میشه چون مثلا تو گوشی من برنامه پیامک هام رو هم میاره وقتی میزنم روش ارر میده :دی خب من اومدم یه لایبرری نوشتم که فقط برنامه های مخصوص ارسال ایمیل رو توی چوزر میاره. کار باهاش هم فوق العاده آسونه! لینک دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
filtershod 12 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ بچه ها بنظرتون کتابخونه دیگه ای آماده کنم به عنوان مشاهده برنامه در تنظیمات سیستم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام به نظر بنده بسازید.بالاخره گاهی نیاز میشه موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.