apksky 123 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان عزیز میشه نحوه کار با کتابخانه MSMaterialMenu رو بگین؟ لینک آموزش در سایت مرجع مشکل اینه که طبق آموزش میرم ولی مثل عکس زیر نمیشه عکس لطفا اگه آموزش دیگه ای برای این نوع انیمیشن سراغ دارید لینکشو بزارید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان عزیز میشه نحوه کار با کتابخانه MSMaterialMenu رو بگین؟ لینک آموزش در سایت مرجع مشکل اینه که طبق آموزش میرم ولی مثل عکس زیر نمیشه عکس لطفا اگه آموزش دیگه ای برای این نوع انیمیشن سراغ دارید لینکشو بزارید ممنون داداش میشه کتابخونشو بزاری اینجا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ والا کتابخونه ای که من دارم و همه استفاده میکنن قابلیت اینکه همزمان با نویگیشن شکل عوض شه رو نداره (setTransformationOffset) و باید ورژن آخریش رو داشته باشین که اگه دارین بدین تا واستون سورس رو آماده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ داداش میشه کتابخونشو بزاری اینجا ؟ بفرما Libraries.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام به همه دوستان عزیز
میشه نحوه کار با کتابخانه MSMaterialMenu رو بگین؟
لینک آموزش در سایت مرجع
مشکل اینه که طبق آموزش میرم ولی مثل عکس زیر نمیشه
عکس
لطفا اگه آموزش دیگه ای برای این نوع انیمیشن سراغ دارید لینکشو بزارید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.